首页
登录
职称英语
Are there really those who are night people and those who are day people, or
Are there really those who are night people and those who are day people, or
游客
2024-08-14
50
管理
问题
Are there really those who are night people and those who are day people, or is that simply a routine that can be changed? Scientists are conducting various studies designed to discover definitive answers to these questions and have come up with some very interesting results.
Approximately 80% of people are in the middle of the day/ night spectrum. They only slightly favour one side or the other and might shift between the two according to circumstances. It is starting to look like the remaining 20% are what could be termed ’extremes’. Around 10% are extreme night people or ENP, and the other 10% are extreme day people or EDP. The ENP do not achieve their top performance levels until around late afternoon, becoming very alert and productive around six in the evening. The EDP are the complete opposite. They clearly get going in the morning and hit their peak around noon.
All of this is caused by what are called ’ circadian rhythms’ which is basically a 24-hour cycle that governs the transition from waking to sleeping and back again. If someone wants to increase their productivity then it is useful to determine with certainty where they are in this spectrum. But how do they do that? Circadian rhythm works by regulating body temperatures and hormones. The two major hormones are ’ melatonin’ and ’ Cortisol’. The former increases just before it is time to sleep and the latter increases just before the first moves back to consciousness. Body temperatures go down through the night, the core body heat at its lowest in the middle of the night, and increase to wake a person up. Therefore, when these chemical changes are occurring helps to determine whether someone is a night person or a day person. So by monitoring those changes scientists are a-ble to determine a person’s natural tendencies.
In most people, however, those tendencies are not static. They keep changing as people age and can also be affected by social changes. As people get older they require less sleep so they produce lower amounts of hormone. Travel and work affect how people experience the need for sleep. The demands of the university life are very different from the demands that most middle-aged adults deal with on a day-to-day basis. Ultimately people need to monitor themselves, how they feel and how well they perform. Working at night and sleeping late might work right now, but later it may just turn out to be exactly the reverse.
Questions 56 -60
Decide the following statements are true(T)or false(F)according to the passage. [br] Most people are classified either as extreme day people or extreme night people.( )
选项
A、TRUE
B、FALSE
答案
B
解析
文章第二段开头提到,80%的人的生理节律介于日夜之间,而只有20%的人属于极端的类型。因此本题表述与原文内容不符。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3720196.html
相关试题推荐
Thearmywasseeminglyvictorious,butsincemanypeoplelosttheirlives,itwa
Howmanypeoplediedunderthelamivudinedrugtreatment?[br][originaltext]A
Howmanypeoplediedunderthelamivudinedrugtreatment?[br][originaltext]A
Howmanypeoplediedunderthelamivudinedrugtreatment?[br][originaltext]A
Peopleoftenlaughwhentheyseepenguinswalking.Penguinslookveryfunnywadd
Peopleoftenlaughwhentheyseepenguinswalking.Penguinslookveryfunnywadd
Peopleoftenlaughwhentheyseepenguinswalking.Penguinslookveryfunnywadd
Peopleoftenlaughwhentheyseepenguinswalking.Penguinslookveryfunnywadd
Manypeople—especiallyincities—leadstressfulliveswhileothersenjoytheexc
Nativepeopleinpoorcountrieswhocannotaffordmodernmedicineusemixtureso
随机试题
Full-timeemployeesarerequired______atleast35hoursperweek.A、workB、worke
Whichoneisdeemedas"lesshealthy"inLondonbyPublicHealthEngland?[br]
The______holdsthatchildrenarebornwithaninnatemechanismthatallowsthem
Theboywas______tospeaklouderintheclasswhenansweringtheteacher’sque
A—RelevanceofmotivationtheoriesB—SystematicTrainingC—Personnelmanagement
KnowledgeorExperience?1.知识和经验是大学生最重视的两个方面2.有人认为知识更重要,而有人认为经验更重要3.我的看法
Adegreefromacollegeoruniversityisoftenakeythatopensdoorsof【B1】
下列关于宿舍设计的说法中,错误的是( )。A.居室不允许设置在地下室 B.公
审计人员在对某企业的应付账款进行审计时,一般应选择的函证对象有()。A.较
当今国际金融市场上发展最迅速、最具有潜力的业务之一是()。A.抵押贷款业务
最新回复
(
0
)