首页
登录
职称英语
Many a young person tells me he wants to be a writer. I always encourage such
Many a young person tells me he wants to be a writer. I always encourage such
游客
2024-07-09
55
管理
问题
Many a young person tells me he wants to be a writer. I always encourage such people, but also explain that there’s a big difference between "being a writer" and writing. In most cases these individuals are dreaming of wealth and fame, not the long hours alone at a typewriter. "You’ve got to want to write," I say to them, "not want to be a writer." The reality is that writing is a lonely, private and poor paying affair. For every writer kissed by fortune there are thousands more whose longing is never rewarded. When I left a 20-year career in the U. S. Coast Guard to become a freelance writer, 1 had no prospects at all. What I did have was a friend who found me my room in a New York apartment building. It didn’t even matter that it was cold and had no bathroom. I immediately bought a used manual typewriter and felt like a genuine writer. After a year or so, however, I still hadn’t gotten a break and began to doubt myself. It was so hard to sell a story that barely made enough to eat. But I knew I wanted to write. I had dreamed about it for years. I wasn’t going to be one of those people who die wondering. What if? I would keep putting my dream to the test even though it meant living with uncertainty and fear of failure. This is the Shadow land of hope, and anyone with a dream must learn to live there.
选项
A、warn young people of the hardships that a successful writer has to experience
B、advise young people to give up their idea of becoming a professional writer
C、show young people it’s unrealistic for a writer to pursue wealth and fame
D、encourage young people to pursue a writing career
答案
C
解析
推理题。文中第四句中“You’ve got to want to write,” I say to them, “not want to be a writer.”作者要告诉读者,不要想做一名作家,而是要想着写作.因此,选项C是正确答案.
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3669200.html
相关试题推荐
________itcomestoself-drivingcars,safetyisalwaysthenumber-oneconcern.A
IfachildsayshedreamsofwinningaNobelPrize,youshouldencouragehimin
A、Personnelmatters.B、Productsales.C、Answeringthetelephone.D、Stafftrainin
Whenyourchildislearninganewskill,praisecanencouragethem(keep)_______
Forthesakeofpersonalhealth,he’sstopped(smoke)________.smoking出于对自身健康的考虑,
My(person)________experiencesuggeststhatweshouldcontactthecustomersfi
Whateverhisorherjob,thehotelpersonmustpossessordevelopthatqualityc
Theteacher’sencouragementmakesthestudentsfeelmore(confidence)________.c
Weshouldalwayskeep________touchwithourcustomers.A、inB、atC、onD、underAk
Tobeagoodsalesperson,youshouldlearntoknowhowtofeelwhatyourcustome
随机试题
WhoisEllisLee?[br][originaltext]ThisisNewtonmagazineandReviewonradi
•Lookatthenotebelow.•Youwillhearamantelephoninghispersonneloffice
Howmanythingscanyouseeinthenightsky?Alot!Onaclearnightyoumi
[originaltext]M:Mary,youareintodrama,soIthoughtwewouldtalkaboutSha
[originaltext]W:Whatsortofhoursdoyouwork,Steve?M:Well,Ihavetowork
A.各接触面处的摩擦力都做负功 B.各接触面处的摩擦力都做正功 C.A块上的
下边四个图形中,只有一个是由上边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
2017年,某村集体经济组织的经营收入20万元,发包及上交收入15万元,投资收益
(2020年真题)中国外汇交易中心显示的人民币对主要币种的汇率中间价如下表所示:
共用题干 女性,63岁。在一次劳动后,次日清晨突然发热,出现右下肢肌肉剧烈疼痛
最新回复
(
0
)