首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Imagining growing up and never knowing that you had a sister a
[originaltext]M: Imagining growing up and never knowing that you had a sister a
游客
2024-05-19
62
管理
问题
M: Imagining growing up and never knowing that you had a sister and one day, finding out you have an identical twin out there. This very thing happened to our guest Elyse Schein.
W: That’s right. I was living in Paris. I grew up knowing I was adopted, (19) but it wasn’t till my early 30s when I sought information about my birth mother. And I got a letter from an adoption agency, saying my birth mother wasn’t looking for me,but I had a twin.
M: And what did you feel like when that kind of news came to you?
W: My life was raising before my eyes! So I came to New York where we were born,and I gave the native adoption agency a call and they said they would help me find her.
M: Is that common policy for the adoption agency to help hook up siblings?
W: It’s funny. It was such an unusual situation, and I don’t think there is any sort of policy about it. But back when we were adopted,it was not a common policy to separate twins. (20) In fact, we were separated into part to participate in a secret study.
M: People were studying in your upbringing?
W: Well,we were studied from the time that we went to a foster home before we were adopted. (21) There were other sets of twins who were studied until they were teenagers and their families knew that they were participating in a child studies. But they didn’t know that their children were actually multiples.
M: It’s your guys’ birthday. Right?
W: It’s our 4 th birthday together.
M: Alright,both of you together blow up the candles. Best of luck to you!
19. What did the woman do in her early 30s?
20. Why were the woman and her twin sister adopted separately?
21. Who participated in the study?
选项
A、The policy said that twins must be adopted separately.
B、The adoptive family only wanted to accept one child.
C、Their birth mother asked for separate adoption.
D、Some researchers were studying on them.
答案
D
解析
在对话中,女士提到,她们之所以被分开收养是因为她们参与了一项秘密研究”。故答案为D)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3602049.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Imagininggrowingupandneverknowingthatyouhadasistera
[originaltext]M:Imagininggrowingupandneverknowingthatyouhadasistera
[originaltext]W:TherestaurantwasbetterthanIexpected.Theservicewasal
[originaltext]W:TherestaurantwasbetterthanIexpected.Theservicewasal
[originaltext]W:TherestaurantwasbetterthanIexpected.Theservicewasal
[originaltext]W:TherestaurantwasbetterthanIexpected.Theservicewasal
[originaltext]W:TherestaurantwasbetterthanIexpected.Theservicewasal
[originaltext]TheaveragecollegestudentinAmericaspentanestimated700
[originaltext]Snowsportisabigbusiness.Skiareashelpsupportlocalec
[originaltext]Tomakemistakesishumanandtoforgivedivine,accordingto
随机试题
她说她一直坚信,班上最后一个拿到手机的小孩能够赢得胜利。(liveby)Shesaidshelivesbythemantrathatthel
Americancigarettesalesareexpectedtodecreaseby______bytheendofthede
说明:假定你是李明,根据以下内容以第一人称发一封电子邮件。内容:1.发件人:李明2.收件人:Linda3.发件人电子邮箱地址:liming2011@16
Thefutureofpersonalsatellitetechnologyishere—arewereadyforit
由可变上限积分求导公式可知【评析】若fx)为连续函数,且,即被积函数在上限处的值.需记住这个变化.
男性,46岁,心慌、气短3年,伴肝大、腹水1年余。门诊检查:血压17/12kPa
阵发性室上性心动过速宜选用的药物A.地高辛B.普萘洛尔C.利多卡因D.维拉帕米E
对证券公司设立子公司的监管要求有()。A:禁止同业竞争和相互持股 B:子公司股
治疗前后SCL-90总分的减分率()为显效。 (A)≥25%(B)≥
(2018年真题)下列各项中,属于平衡计分卡内部业务流程维度业绩评价指标的有(
最新回复
(
0
)