首页
登录
职称英语
[originaltext] Why does it seem easier for men to lose weight? It may be all
[originaltext] Why does it seem easier for men to lose weight? It may be all
游客
2024-05-17
78
管理
问题
Why does it seem easier for men to lose weight? It may be all in our heads. Women simply obsess about food more. According to a recent survey,25% of women think about food every half-hour. When it comes to men,only less than 3% find their minds wandering to it every 30 minutes. (29) Moreover,when do sit down for dinner,women are more Ukely to have multitasking meals, eating, filing, or even driving at the same time. While they’re distracted by work,traffic or the TV,they’re apt to overeat without even realizing it. And there’s another fact,women tend to relate emotionally to food while men do not. The book Conquering Heart Attack &Stroke references a brain-scan study in which researchers flashed tempting foods in front of men and women who hadn’t eaten for a day,then told them to fight their hunger. (30) The men’s brains showed far less activity in areas of emotional regulation, memory, and motivation than the women’s—as if men were more easily able to switch off their desires for favorite foods, which included fried chicken, sausage, ice cream, and pizza. Also, according to a massive study published in this month’s Weight Watchers, researchers found that on average the digestion of a man is 5 to 10 percent higher than that of a woman of the same weight and height. (31) So to top it all off, men just conveniently have faster digestions. So here is the advice for women: if you are trying to lose weight and you have just had a difficult day at the office, don’t walk home past a bakery.
29. Why are women more likely to overeat than men?
30. What did the researchers find in the brain-scan study?
31. What is the most important reason for men’s easier weight losing?
选项
A、Men were always able to control their desires for favorite foods.
B、Women couldn’t control their emotion for favorite foods.
C、Men had less activity in emotional regulation or motivation.
D、Women were less prone to connect food with emotion.
答案
C
解析
文中提到,一项脑扫描研究发现,饥饿时,男性大脑中与情感、记忆相关的部分活动得比女性少,好像男性能轻松“关闭”对于最喜欢食物的欲望。因此,答案为C)“男性没有那么大的情绪波动”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3601911.html
相关试题推荐
[originaltext]TheaveragecollegestudentinAmericaspentanestimated700
[originaltext]Snowsportisabigbusiness.Skiareashelpsupportlocalec
[originaltext]Snowsportisabigbusiness.Skiareashelpsupportlocalec
[originaltext]Tomakemistakesishumanandtoforgivedivine,accordingto
[originaltext]W:LookattheseclothesdesignedbytopfashiondesignerlikeVe
[originaltext]W:LookattheseclothesdesignedbytopfashiondesignerlikeVe
[originaltext]M:Ithinkboardingschoolscanprovidebesteducationforchildr
[originaltext]M:Ithinkboardingschoolscanprovidebesteducationforchildr
[originaltext]W:Well,hello,Jack!Haveyoumovedorsomething?Youhaven’tbeen
[originaltext]W:Well,hello,Jack!Haveyoumovedorsomething?Youhaven’tbeen
随机试题
"GeothermalEnergy"→Geothermalenergyisnaturalheat
Facebookiscrackingdownoncryptocurrencies(加密数字货币)byusingoneofi
下列属半身汗出的是()A.痿病 B.阳明燥热 C.元气将脱 D.进食
银行业消费者保护工作的目标包括()。A.坚持以人为本,坚持服务至上 B.履行
下列哪种物质是血小板膜上的纤维蛋白原受体A.GPIa B.GPIb-Ⅸ
《中华人民共和国药品管理法》规定,除中药饮片外,药品必须符合A.行业惯例 B.
根据下列资料回答问题。 在以上各省市中,人身险占该省市保费收入50%以上的有
下列关于地租的说法中,正确的是()。A、最初出现的奴隶制地租是以劳役地租为基本形
根据《支付结算办法》的规定,银行汇票的付款人为()。A、汇票申请人 B、汇票的
根据《环境影响评价技术导则—声环境》,下列关于户外声传播衰减的说法,正确的是(
最新回复
(
0
)