首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Hey, wake up! I see you are not in the consecrated situation,
[originaltext]M: Hey, wake up! I see you are not in the consecrated situation,
游客
2024-05-09
62
管理
问题
M: Hey, wake up! I see you are not in the consecrated situation, what’s up?
W: Oh, hi. (19) I’m still in shock. I just got the green light from admissions and loot to boot.
M: Fantastic! And congratulations to you. What did you get? It’s the fellowship, assistantship, scholarship or something else?
W: They offered me an assistantship, It’s better than I’d hoped for. (20) The stipend will cover tuition, room and board. With that I won’t have to sponge off my folk. And you know in the last term, for the whole fee, I wasted so much time and energy in it, and now I could muster my courage to handle my study.
M: That’s great! So you only have to provide the round-trip transportation fee, vacation expenses and miscellaneous costs, because assistantships usually cover an academic year, which is nine months. Which school gave you such an assistantship, Texas U. or the other university?
W: No, Miami University.
M: So, you’ll go to the sunny South. The view in Miami is fantastic and you could have a fun time there.
W: You’ve got a regional hang-up, Burt. This Miami University just happens to be in Oxford, Ohio. But I could also enjoy another viewpoint there, and I prefer the Oxford sight.
M: What’s your field? Have you made any change?
W: (21) I’m going to major in Education, concentrating on Teaching English as a Foreign Language. What with working part time, it will probably take me two years to get my M. A. degree. And until that time I could save the fee or the tuition.
M: So, (21) you are not following in your father’s footsteps?
W: No, writing doesn’t appeal to me, but I’m worried about the make up credits.
选项
A、It took her the first seven years.
B、It took her fourteen years.
C、It took her a good three years.
D、It took her sixteen years.
答案
A
解析
男士询问女士用了多长的时间来做出这个决定,根据最后一句话,我们得知,她很清楚地表明做出决定用了7年的时间(At last,I made this decision after 7 years later)。因此本题很容易判定为选A项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3591424.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]Recentlyafive-yearstudywasconductedbytheCenterforCh
[originaltext]Recentlyafive-yearstudywasconductedbytheCenterforCh
[originaltext]Memory,Ithink,isalmostasimportantasair,waterorsuns
[originaltext]AsophomoreatColoradoStateUniversityfirsthadaproblem
[originaltext]W:Iwanttoregisterforthismathematicscourse.M:I’msorryr
[originaltext]W:Iwanttoregisterforthismathematicscourse.M:I’msorryr
[originaltext]M:Hi,Mary.Doyouwanttostartwritingalabreportafterwef
[originaltext]M:Hi,Mary.Doyouwanttostartwritingalabreportafterwef
随机试题
Goodusemustbe______thecomputerwhichisnowsittingidle.A、madeofB、made
CompareQuantityAandQuantityB,usingadditionalinformationcenteredabovet
Itcouldbepossibletolearnnewskillswhileyousleep,accordingtoAmeri
以下选项属于我国现行的保护地理标志产品的法律法规规章,且均与《与贸易有关的知识产
A.胃大部切除术 B.根治性胃大部切除术 C.出血点缝扎,迷走神经切断加幽门
女,22岁。自期末复习考试以来自觉心胸烦闷,喜叹息,并感咽喉部有异物堵塞,咳之不
患者女性,54岁。既往无消化性溃疡病史,全身大面积烧伤2天,3小时前突然出现呕血
共用题干 小刘,因运动不慎造成左小腿闭合性骨折,但未涉及膝、踝关节面,骨折处已
()不属于劳动者的带薪休息时间。A.病假 B.婚丧假 C.女职工产假
社会工作者在收集与服务对象问题有关的资料时,不应()。A.关注服务对象的个人情
最新回复
(
0
)