首页
登录
职称英语
[originaltext] West Point is a college for future Army officers. It has more
[originaltext] West Point is a college for future Army officers. It has more
游客
2024-05-01
83
管理
问题
West Point is a college for future Army officers. It has more than four thousand students, called cadets. The school is located about 80 kilometers north of New York City. (29)West Point is the oldest continuously occupied military post in the United States. General George Washington built a fort there during the Revolutionary War to protect the Hudson River from the British. He moved his headquarters to West Point in 1779 in the middle of the war. In 1802, President Thomas Jefferson signed legislation to establish the military academy. The education centered on civil engineering. (30)West Point graduates designed many roads, bridges, harbors and railways for the young nation. Today, math and science are still a large part of the education. But cadets can choose from almost 50 areas of study. If cadets major in the humanities, they must have an engineering minor.
Not all the young men and women at West Point are American. This year, 58 are from other countries. Up to 60 cadets can be international students. (31)International students are nominated by their governments. They must satisfy physical and educational requirements and do well on the Test of English as a Foreign Language. After graduation, they return home to serve in their nation’ s armed forces. Other services besides the Army also accept foreign students at their academies. Major Joe Sowers, a West Point public affairs officer, says information is available through American embassies. He says the presence of international students at West Point serves a purpose for the Army. (32)But he thinks that the big payoff is at the individual cadet level, establishing relationships with those who come from much, much different backgrounds.
29. Q: What is the original function of West Point?
30. Q: What was the contribution of the early West Point graduates to America?
31. Q: What kind of international students might be accepted by West Point today?
32. Q: According to Major Joe Sowers, what benefit would the international students get from the study in West Point?
选项
A、Students assigned by their own governments.
B、Students recommended by the embassies of their country.
C、Students with a good military education background.
D、Students majoring in engineering from famous colleges.
答案
A
解析
录音中提到,留学生要由政府指定,A)项中的assign是原文nominate的同义转换,故选A)项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3579061.html
相关试题推荐
[originaltext]WestPointisacollegeforfutureArmyofficers.Ithasmore
[originaltext]Likemanyworkingpeople,Ineveractuallycookanything—Iju
[originaltext]Likemanyworkingpeople,Ineveractuallycookanything—Iju
[originaltext]W:Canyoutellmealittlebitaboutyourcurrentproject?What
[originaltext]W:Canyoutellmealittlebitaboutyourcurrentproject?What
[originaltext]W:So,Matt,(19)we’retalkingaboutadjectivesthisweek,orqua
[originaltext]W:So,Matt,(19)we’retalkingaboutadjectivesthisweek,orqua
[originaltext]M:Comeon,Kate.Thesun’sshinning.Theflowersareblooming.M
[originaltext]M:Comeon,Kate.Thesun’sshinning.Theflowersareblooming.M
[originaltext]M:Comeon,Kate.Thesun’sshinning.Theflowersareblooming.M
随机试题
Withregardtoitssize,Australiais______countryintheworld.A、thethirdla
A.classifiedB.conductedC.dietingD.earlierE.laterF.
Nearlytwo-thirdsofbusinessesintheUKwantto【C1】______staffwithforeign
品德具有如下特征:个体性、道德性和()。A.整体性 B.主体性 C.稳定性
严复翻译的《天演论》的主要思想及其意义。
以下IP地址中,既能作为目标地址又能作为源地址,且以该地址为目的地址的报文在In
下列关于托管人所托管合格投资者发生证券卖空时的说法,正确的有()。 A.托管
效益是经济活动中投入的社会劳动量与( )。A.劳动生产率之间的对比关系 B.
下列关于报表管理模块的表述,正确的有()。A:提供对外报表的编制、生成、浏览、打
共用题干 李某,女性,72岁。因急性胆囊炎急诊行胆囊切除术,采用经右上腹腹直肌
最新回复
(
0
)