首页
登录
职称英语
[originaltext] Lush is a family-run, ethical company that invents, manufactu
[originaltext] Lush is a family-run, ethical company that invents, manufactu
游客
2024-05-01
66
管理
问题
Lush is a family-run, ethical company that invents, manufactures, and sells organic, vegetarian cosmetics. The company headquarters look like a farm kitchen! Lush believes in making fresh products out of fruit, vegetables, herbs, and oils. They buy from companies that don’t test on animals or people. Lush products are made by hand and have basic packaging in line with the company’s ecological ideals. (31)They only make products for their own shops—the company owns all 192 Lush shops around the world including shops in Australia, Iceland, Japan, Russia, Korea, Sweden, and the US.
Lush was started by Mark Constantine, his wife Mo, and HelenAnbrosen. Twenty years ago the team started by making products for the Body Shop. In 1990 they launched a company called Cosmetics to Go which went bankrupt, owing £ 1 million. After that, in 1995, they set up Lush laboratories in Mark and Mo’s home in the South of England. The company now has over 2, 000 employees and profits exceeding £1. 5 million in 2005.
Lush gives its staff a lot of support, responsibility, and training. Staff say they have a laugh at work. The company also consults its customers in a chat room and gets feedback. (32)Lush declares: We believe that our products should be good value, that we should make a profit . and that the customer is always right.
30. Q: What do we know about Lush?
31. Q: How does Lush run their business?
32. Q: What does Lush believe in?
选项
A、It is a state-owned company.
B、It engages in cosmetics.
C、It has its headquarters in Japan.
D、It makes products out of chemicals.
答案
B
解析
短文开始提到Lush是一家家庭经营的合乎道德的公司,研制、生产、销售有机的植物化妆品,故选B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3579053.html
相关试题推荐
[originaltext]WestPointisacollegeforfutureArmyofficers.Ithasmore
[originaltext]WestPointisacollegeforfutureArmyofficers.Ithasmore
[originaltext]Likemanyworkingpeople,Ineveractuallycookanything—Iju
[originaltext]Likemanyworkingpeople,Ineveractuallycookanything—Iju
[originaltext]Lushisafamily-run,ethicalcompanythatinvents,manufactu
[originaltext]W:So,Matt,(19)we’retalkingaboutadjectivesthisweek,orqua
[originaltext]W:So,Matt,(19)we’retalkingaboutadjectivesthisweek,orqua
[originaltext]M:Comeon,Kate.Thesun’sshinning.Theflowersareblooming.M
[originaltext]M:Comeon,Kate.Thesun’sshinning.Theflowersareblooming.M
[originaltext]M:Comeon,Kate.Thesun’sshinning.Theflowersareblooming.M
随机试题
DespiteDenmark’smanifestvirtues,Danesnevertalkabouthowproudtheyar
Attheapartment,wefoundanunshaven,grey-hairedmansittinginashabby
AfricanEconomicGrowthA)GoodnewsforAfrica,saythe
下列句子中加点的词,其注释正确的有( )。 A.必使仰足以事父母,俯足以
优势原则、镶嵌式活动原则和动力定型各指什么?
下列( )不宜作为胶囊剂的填充物 A.易溶于水的药物 B.药物的油溶液
英国银行协会每年都组织一个培训班,帮助银行职员识别假钞。在培训期间,学员们一张假
简述小学生品德发展的基本特征。
逐步回归法既检验又修正了()A.异方差性 B.自相关性 C.随机解释变
在价值工程活动中,通过分析求得某研究对象的价值指数VI,对该研究对象可采取的策略
最新回复
(
0
)