首页
登录
职称英语
Jonathan Glater, a visiting assistant professor of law at the University of
Jonathan Glater, a visiting assistant professor of law at the University of
游客
2024-05-01
24
管理
问题
Jonathan Glater, a visiting assistant professor of law at the University of California, Irvine, and a former reporter at the New York Times, has published a paper called The Other Big Test: Why Congress Should Allow College Students to Borrow More Through Federal Aid Programs.
His basic proposal is this: Federal student loans offer better terms and repayment options than the highly toxic, variable rate private student loans, and so therefore the government should allow college students to borrow up to the full cost of attendance using federal loans.
The first part is true, and the second part is insane. With section titles like "Borrowing More Can Be Good" and "Learning to Love Debt, " there’s a lot of things about this proposal to dislike.
But my least favorite part of the plan is this: Increasing federal student loan limits will encourage students to borrow more money, because there is a perception that it’s more conservative to borrow through the federal government: "Why would Uncle Sam stick me with too much debt? It must be OK!"
Mark Kantrowitz, a leading student loan expert and founder of FinAid. org, agrees with me.
"Students often treat loan limits as targets, so it is likely that this will lead to undergraduate students borrowing more than they need, " Mr. Kantrowitz said in an email. "It would also lead to students enrolling at colleges they can’t really afford, since they could borrow without restraint up to the full college costs. That will make it more difficult for them to repay the debt, since the debt will be out of sync with incomes. Income-based repayment does provide a safety net, but one should not need to routinely rely on such a safety net for more than a few percent of the student population. The risk with the colleges is not that they would increase tuition more than they already do given an unlimited source of liquidity(偿债能力), but rather that they would substitute the loans for institutional grants, reducing the amount and proportion of gift aid in the financial aid package. That would yield a significant real increase in the bottom line cost of college. "
Glater’s proposal relies heavily on the idea that the forgiveness programs on student loans really make these programs more like grants, and that they could be marketed that way. Kantrowitz called that idea a "misleading" marketing tactic that would be "ultimately very harmful. "
The solution to the college cost crisis is to increase grant aid, get serious about cutting the cost structures at public colleges, and for students and families to do everything they can to pay cash for college. Raising the federal student loan limits should not even be part of the discussion. [br] According to Mark Kantrowitz, what is the consequence if the colleges take advantage of the loans?
选项
A、It will take students a long period to repay the loans.
B、The universities would increase college fees.
C、Financial aid package would be increased as well.
D、College cost would be higher than without loans.
答案
D
解析
根据题干关键词consequence定位到原文第六段第五、六句;The risk with the colleges is not that they would increase tuition more than they already do given an unlimited source of liquidity,but rather that they would substitute the loans for institutional grants,reducing the amount and proportion of gift aid in the financial aid package.That would yield a significant real increase in the bottom line cost of college.可知,大学利用贷款会导致上大学底线成本的增加。故选D)项。题干中consequence对应原文yield。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3578642.html
相关试题推荐
LawrenceBragg,theCavendishProfessorofExperimentalPhysics,oncewrote:
LawrenceBragg,theCavendishProfessorofExperimentalPhysics,oncewrote:
LawrenceBragg,theCavendishProfessorofExperimentalPhysics,oncewrote:
LawrenceBragg,theCavendishProfessorofExperimentalPhysics,oncewrote:
LawrenceBragg,theCavendishProfessorofExperimentalPhysics,oncewrote:
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversityw
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversityw
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversityw
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversityw
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversityw
随机试题
Iwon’tgowithyou.Itis______coldtoday.A、somuchB、toomuchC、muchtooD、v
[originaltext]LadiesandGentlemen,WehavecommencedourdecentintoSydne
InthesecondjourneytotheEastIhadnotcomewithoutsomeprecautions.I
A—motionpictureB—dubbedfilmC—westernmoviesD—or
A.恶性高血压 B.高血压病3级 C.高血压病2级 D.高血压危象 E.
共用题干 杨女士2001年与吴先生结婚,生一子小吴,婚后二人购买了一套两居室的
《十八项反事故措施》要求:接地线与电气设备的连接可用()。(A)螺栓
公元627年至649年,是唐朝李世民统治的年代。在此期间,君臣励精图治,政治清明
(2021年真题)表示“必要时(临时备用)”的缩写是()A.qs. B.
急性化学中毒的特点不包括A.发生突然,防救困难 B.产生即时危害,影响短暂
最新回复
(
0
)