首页
登录
职称英语
[originaltext] Karen, grown up in a very traditional family in the western U
[originaltext] Karen, grown up in a very traditional family in the western U
游客
2024-04-28
71
管理
问题
Karen, grown up in a very traditional family in the western United States, maintained high moral standards throughout her youth. In 1984, at the age of 23, she married Bill. They were blessed with two children, a boy and a girl.
By 1991 their love had deepened, and they were happy. Later that year, Bill developed a white spot on his tongue. He visited a doctor.
One day shortly after that, Bill called Karen to sit beside him. He said with tears in his eyes that he loved her and wanted to live forever with her. The doctor suspected that he had been infected with HIV, the virus that leads to AIDS.
The family was tested. Bill and Karen’s results were positive. Bill had become infected before he met Karen; then he passed the virus on to Karen. The children’s results were negative. Within three years, Bill was dead. "I don’t know how to express what it is like to watch the once handsome man you love and intend to live with forever dying slowly. I cried many nights. He died three months short of ten years of our marriage," says Karen. Though a doctor told Karen that she would soon follow her husband into death, she is still alive. The infection has progressed to the early stages of AIDS.
Since the beginning of the spread of AIDS in 1981, about 11.7 million people have died of it. It is roughly calculated that in 1997 alone, about 2.3 million people died of it. Nevertheless, there are fresh reasons for optimism in the battle against AIDS. During the past few years, there has been a drop in new AIDS cases in wealthy nations. In addition, promising drugs hold out hope of better health and longer life.
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. What does the speaker intend to do by telling the story of Karen?
24. When was Bill suspected of being infected with HIV?
25. What can be concluded from the passage?
选项
A、Promising drugs will soon stop AIDS.
B、The spread of AIDS could be controlled.
C、It is hopeless to win the battle against AIDS.
D、The death rate of AIDS patients has been reduced.
答案
D
解析
短文最后只提到打赢艾滋病这场仗还是有希望的,最近几年艾滋病在富裕国家的传播速度有所降低,并没有提到艾滋病的传播能被控制,故排除B)和C);D)虽然在短文中没有提及,但根据In addition,promising drugs hold out hope of better health and longer life可以推知,艾滋病的死亡率下降了,故答案为D),而A)是对这句话的误解,药物并不能很快阻止艾滋病。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3574983.html
相关试题推荐
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
[originaltext]Karen,grownupinaverytraditionalfamilyinthewesternU
[originaltext]Karen,grownupinaverytraditionalfamilyinthewesternU
[originaltext]Therewasonceamanwhospentallhistimeinhisglasshouse
[originaltext]Therewasonceamanwhospentallhistimeinhisglasshouse
[originaltext]Toextinguishdifferentkindsoffires,severaltypesoffire
随机试题
CYCLESMOVEWITHTHETIMESTimeshavebeenhar
"Youdon’thavetowaitforgovernmenttomove...thereallyfantasticthing
Aninsectisnotafraidofgravity,butitisindeadlyfearofanotherforc
【S1】[br]【S19】A、whenB、whereC、howD、ifB逻辑衔接题。该空格所在句意为“我们在职业环境中交流______我们的人际技巧
[originaltext]W:Hello?M:Hello.Isthatthereferencelibrary?W.Yes.CanI
Guangzhouholdsaninternational(exhibit)______everyyear.exhibition本题测试的是词性转
气质与性格的区别。
质量监督检查部门以图纸、技术资料、检测记录为依据用书面形式向以下各方发出通知:当
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
电梯安装前办理告知需要的材料一般包括()。A.特种设备开工告知申请书一式两
最新回复
(
0
)