首页
登录
职称英语
It is a common belief that sharp frosts color the autumn leaves. As a matter
It is a common belief that sharp frosts color the autumn leaves. As a matter
游客
2024-03-12
11
管理
问题
It is a common belief that sharp frosts color the autumn leaves. As a matter of fact, such frosts are far more likely to turn leaves black or dull brown than to give them the gorgeous tints we admire.
The coloring of the leaves in the fall is a chemical process that is favored by gradual cooling rather than sudden cold. It is not entirely confined to the autumn.
Bright red and yellow leaves are often found on the swamp maple and other trees, even in summer.
Through the season of growth the leaves serve as food factories for the trees. In their tiny cells the carbon of the air is combined with materials brought up by the tree fluid from the roots to form the starch, sugar, and other substances by which the whole tree is fed. The food-making process is performed by sunshine with the aid of a substance called chlorophyll. Chlorophyll is a mixture of several pigments, or coloring matters. One of these is green, and gives the leaves their ordinary color. Another is yellow and is the same substance that, on account of its abundance in growing grass, makes butter particularly yellow in the spring.
When the cool weather sets in and the growth of vegetation slows down, the trees need less food and gradually suspend work in the leaf factories. Both the food and the chlorophyll in the leaves are drawn into the body of the tree and stored up for use in the spring. This transfer involves many chemical changes. One of them is the breaking up of the chlorophyll into the substances of which it is composed. The green pigment passes out of the leaves before the yellow. Thus yellow becomes one of the prevailing hues of the autumn foliage.
The reds, which also prevail in the autumn, do not come from the chlorophyll, but from pigments contained in the sap. Their appearance indicates an excess of sugar in the leaves, after the withdrawal of other materials. It is supposed, also, that the reddening of the leaves protects the food materials from the harmful effects of strong light during their passage into the tree. The same red coloring is seen in the buds of many plants in the spring, where it probably also serves a protective purpose. [br] Which of the following is a true statement about the coloring bf leaves?
选项
A、Sudden cold turns leaves black or dull brown.
B、Leaves are colored by sudden change of temperature.
C、Bright-color leaves are seldom found in hot seasons.
D、Red is the main color of the autumn leaves.
答案
A
解析
首段提到的sharp frosts与选项A中的Sudden cold同义,选项A就是首段第2句前半部分的内容,为本题答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3528900.html
相关试题推荐
ContrarytocommonbeliefsocialmediawebsitessuchasFacebookdonot【C1】__
ContrarytocommonbeliefsocialmediawebsitessuchasFacebookdonot【C1】__
ContrarytocommonbeliefsocialmediawebsitessuchasFacebookdonot【C1】__
ContrarytocommonbeliefsocialmediawebsitessuchasFacebookdonot【C1】__
ContrarytocommonbeliefsocialmediawebsitessuchasFacebookdonot【C1】__
ContrarytocommonbeliefsocialmediawebsitessuchasFacebookdonot【C1】__
I’vealwaysbeenanoptimistandIsupposethatisrootedinmybeliefthat
I’vealwaysbeenanoptimistandIsupposethatisrootedinmybeliefthat
[originaltext]Sometimeswhenyoutakeacommondrug,youmayhaveasideeff
[originaltext]Sometimeswhenyoutakeacommondrug,youmayhaveasideeff
随机试题
Lookatthefollowingpeople(Questions20-23)andthelistofideasbelow.Matc
WhathastheRSPCAcalledontheGovernmenttodo?[originaltext]Bertrand
Thechildrenstopped(cry)______astheirmothercamein.crying本题考点是动名词。此句为动名词作
患者女,40岁。石油化工工人,长期与苯接触,1年来全身乏力,Hb50g/L,血小
一提供两个以上建筑设计方案,且达到规定内容和深度要求的,从第二个设计方案起,每个
李老师在教学中先让学生掌握了“文具”这个概念,然后再学习铅笔、橡皮等概念。属于(
小组带领者有责任认清允许干扰小组的组员留在小组中可能会带来的损失或益处是指()
决定与决议的关键的不同之处在于( )。A.规范性 B.时效性 C.
亚基解聚时A.一级结构破坏B.二级结构破坏C.三级结构破坏D.四级结构破坏E.空
自然人甲与乙签订了年利率为30%,为期1年的1000万元借款合同。履约期限届满后
最新回复
(
0
)