首页
登录
职称英语
[originaltext] Mother’s Day is celebrated on the second Sunday in May. On th
[originaltext] Mother’s Day is celebrated on the second Sunday in May. On th
游客
2024-02-25
84
管理
问题
Mother’s Day is celebrated on the second Sunday in May. On this occasion, Mother usually receives greeting cards and gifts from her husband and children. For most mothers, the rarest and best gift is a day of rest. Often, families honor Mother by taking her out for dinner. In some households the husband and children take over meal preparations so that Mom can spend u whole day away from the kitchen. Serving her breakfast in bed is another family ritual. Later in the day, parents may take their children to visit their grandparents.
Flowers are an important part of the holiday. Mothers are often given a small bouquet of flowers for the occasion, particularly if they are elderly.
The idea of setting aside a special day to honor mothers did not originate in the United States. In England, Mothering Sunday, celebrated during Lent, was once. traditional. The Yugoslavs and many other peoples have long observed a holiday for mothers. In the United States, Mother’s Day has been a national tradition since 1915.
Father’s Day is celebrated throughout the United States and Canada on the third Sunday in June. The holiday customs are similar to Muffler’s Day. Dad also receives greeting cards and gifts from his family and enjoys a day of leisure.
选项
A、Greeting cards from her children.
B、A day of rest.
C、Gifts from her friends.
D、Going out for dinner.
答案
B
解析
事实细节题。短文首段第三句指出"For most mothers, the rarest and best gift is a day of rest." (对大多数母亲来说,最珍贵最好的礼物就是一天的休息。)
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3480768.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Youshouldhaveseenthelineatthehousingoffice.Ittookm
[originaltext]W:It’stimeMakesYouThink,andtodayoursubjectfordiscussio
[originaltext]W:It’stimeMakesYouThink,andtodayoursubjectfordiscussio
[originaltext]M:WhenisJackgoingtofinishwritingthatprogram?W:Idon’t
[originaltext]M:WhenisJackgoingtofinishwritingthatprogram?W:Idon’t
[originaltext]M:WhenisJackgoingtofinishwritingthatprogram?W:Idon’t
[originaltext]M:WhenisJackgoingtofinishwritingthatprogram?W:Idon’t
[originaltext]WhenIwasinthe7thgrade,Ivolunteeredabout30to40hou
[originaltext]WhenIwasinthe7thgrade,Ivolunteeredabout30to40hou
[originaltext]M:Sue,howdoyoudecidewhattimetoshowaprogram?W:Well,i
随机试题
Thefirstmanwhocookedhisfood,insteadofeatingitraw,livedsolong
Inabroadsentence,cultureincludes______.A、patternsofbeliefB、customs,obje
Sleepispartofaperson’sdailyactivitycycle.Thereareseveraldifferentst
Forebookdevotees,readingisawholenewexperienceDavid
Technologyisanothergreatforceforchange.Inpart,technologyhascausedthe
高中体育《篮球与排球》 一、考题回顾 二、考题解析 (一)开始
男性,68岁。慢性乙型肝炎病史30年,近3个月来右上腹隐痛伴低热,1小时前突感右
下列有关冠心病危险因素的说法不正确的是A.危险因素是指个体固有的生理、心理因素或
关于以保障劳工权益为中心制定劳动政策的表述正确的是()。A.劳工政策的核心要以
下列关于固体废物中的污染物挥发至大气中的表述正确的是( )。A.大气释放源主要
最新回复
(
0
)