首页
登录
职称英语
[originaltext] The UN Agency, The World Food Program, says Iraq is facing a f
[originaltext] The UN Agency, The World Food Program, says Iraq is facing a f
游客
2024-02-13
54
管理
问题
The UN Agency, The World Food Program, says Iraq is facing a food crisis which is causing enormous damage to its population, especially its children. The agency said more and more Iraqis were spending their whole days struggling to find food for survival and the social fabric of the nation was disintegrating. It is said that an entire generation of children was being harmed irreparably and the country was at a point of no return. WFP says that 66% of Iraq’s population, that’s 12 million people, are struggling to survive because of food shortages. Food for the average family costs the equivalent of $ 26 a month. The devaluation of the Iraqi Dinar means that few can afford this. Levels of severe malnutrition among children under five now compare with the Sub—Sahara in Africa. The infant mortality rate has risen by more than 700% compared with that ’before the Gulf War. Many donor states say the Baghdad government should take the blame for this because it refuses to raise money for food by selling oil through the UN as the sanction rules allow. WFP is asking for I22 million dollars to help feed 2 million people, mostly those under five or over seventy. That’s double the size of last year’s program although the agency says it’s still a fraction of the real need. WFP also acknowledges that it’s unlikely that the governments around the world will respond fully to this appeal.
选项
A、To double last year’s food-aid.
B、To raise $122 million for Iraqi people.
C、To provide each Iraqi family with $26 a month.
D、To help Iraq’s 12 million population.
答案
B
解析
[听力原文]
What does the WFP want to do in appealing to donor nations?
[听前预测] 四个选项均以动词不定式开头,由此推测本题可能考查行为目的。
[答案详解] 事实细节题[考频:63]。本题关键句为“WFP is asking for 122 million dollars to help feed 2 million people, mostly those under five or over seventy.”WFP正在筹集1.22亿美元以帮助解决2百万人口的口粮,其中大多数人是五岁以下的孩子和七十岁以上的老人。所以答案B)正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3447626.html
相关试题推荐
[originaltext]InAmerica,wherelaborcostsaresohigh,"doityourself"i
[originaltext]InAmerica,wherelaborcostsaresohigh,"doityourself"i
[originaltext]InAmerica,wherelaborcostsaresohigh,"doityourself"i
Manycorporations______extensiveemployeeeducationprogramstoensuretheirs
[originaltext]TherearethreegroupsofEnglishlearners:beginners,interm
[originaltext]Ihaveanannouncementtomakebeforewestartclass.I’mloo
[originaltext]TheCivilWarcameaboutasaresultofmanydifferencesbetw
[originaltext]TheCivilWarcameaboutasaresultofmanydifferencesbetw
[originaltext]M:Doyouknowwhathappenedtometoday?Iwassoembarrassed.W
[originaltext]M:Doyouthinkpeopletodaydoagoodjobofplanningforfinanc
随机试题
Mrs.Trumpdescribesherselfasalightsmokerintermsof[br][originaltext]M
假设你叫张明,是北京大学经济系2000年毕业的一名学生。毕业后就职于北京经济研究所。现在你想申请到哈佛大学读MBA,2005年10月入学,写一封入学申请信,介绍
TheInternetMayHaveBeatenTraditionalInstitutionsTheno
[originaltext]Demographyisnotdestiny.Asthedebateoveraginggetsunder
TryToSeeItOurWayAIt’splaytimeatCrownLanepri
______toparticipateinthefestivities.A、NoeverystudentwantsB、Noeverystud
Anorganization’sreputation,profitability,andevenitscontinuedexistenc
在慢性心功能不全的药物治疗中,可以改善患者远期预后的是()。A.利尿剂 B.
高中生物课堂中,对如“洋葱细胞质壁分离和复原演示模型”“人体膝跳反射过程模拟演示
出现下列情形( )之一时,发行短期融资券的证券公司应当及时予以公告。 Ⅰ.股
最新回复
(
0
)