首页
登录
职称英语
[originaltext] Wasting time on the Internet might actually be beneficial to
[originaltext] Wasting time on the Internet might actually be beneficial to
游客
2024-02-12
78
管理
问题
Wasting time on the Internet might actually be beneficial to the work environment, according to a study. Scientists at the University of Harvard divided a selection of workers into two groups. (33) Both were instructed to watch a video of people passing a ball back and forth. Each group was then asked if they could remember how many times the ball had been passed. One group was allowed to watch a funny short film online beforehand, and members of the other team had to go straight to work while listening to the laughter of their colleagues in the other room. (34) The research found workers who had watched the funny short film made fewer mistakes when asked to focus on the task than the group that wasn’t allowed to save effort for a few minutes. The study isn’t crucial and critics suggest that the first group may have been disturbed by the laughter of their colleagues. (35) The research concluded that if you forbid workers from using the Internet freely then eventually they become less focused and effective. Some studies have suggested that companies could increase productivity by giving employees " Internet breaks", during which they’re free to do whatever they like. It’s not too odd an idea that Google employees have long enjoyed "20 percent time" where they are allowed to do as they please for a fifth of the working day.
33. What were the workers asked to do in the research?
34. What was the result of the research?
35. What can be concluded from the research?
选项
A、Workers will become less focused when using the Internet freely.
B、Forbidding workers using the Internet freely will decrease their productivity.
C、Workers will be distracted from their work when given Internet breaks.
D、Companies could increase productivity by giving employees more freedom.
答案
B
解析
题干询问从研究中能得出什么结论。短文提到,研究人员得出的结论是:如果禁止员工自由使用网络,最终会导致他们的注意力不集中,办事效率低,故答案为B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3444804.html
相关试题推荐
[originaltext]JamesAnthony,whoisconsideredtobethegreatestlivingdr
[originaltext]JamesAnthony,whoisconsideredtobethegreatestlivingdr
[originaltext]AmyJohnsonwasaveryambitiousandenergeticperson.Shest
[originaltext]AmyJohnsonwasaveryambitiousandenergeticperson.Shest
[originaltext]W:Hi,John.M:Hi,Jenny.W:Oneoftheissuestodayisthedigi
[originaltext]W:Hi,John.M:Hi,Jenny.W:Oneoftheissuestodayisthedigi
[originaltext]W:Hi,John.M:Hi,Jenny.W:Oneoftheissuestodayisthedigi
[originaltext]W:Hi,John.M:Hi,Jenny.W:Oneoftheissuestodayisthedigi
[originaltext]W:Ithoughtyouweregoingtodrivecarefullysoyouwouldn’tge
[originaltext]W:Ithoughtyouweregoingtodrivecarefullysoyouwouldn’tge
随机试题
HongKongremainsacitythatbridgesEastandWestandlooksoutwardinalldir
A.interactionB.experiencedC.reflectD.response
AccordingtoareportfromtheHarvardSchoolofPublicHealth,manyeveryda
【B1】[br]【B14】A、inB、onC、upD、offC惯用搭配题。takein意为“欺骗;收容”,takeup意为“从事”,takeo
[originaltext]M:WhatdoyouplantodoforChristmas?W:Noconcreteplan,but
[originaltext]ElizabethBlackwell,bornin1821inBristol,England,wasth
某科研机构对市民所反映的一种奇异现象进行研究,该现象无法用已有的科学理论进行解释
自动灭火系统设置场所的火灾危险等级划分术语中,以下哪一条是正确的?( )A.易
渗透变形又称为( )。A.管涌破坏 B.渗透破坏 C.土壤构造破坏 D.
由公民自费并且自愿受种的其他疫苗A.第一类疫苗 B.第二类疫苗 C.第三类疫
最新回复
(
0
)