首页
登录
职称英语
[originaltext] (3)Children who spend large amounts of time with their fathe
[originaltext] (3)Children who spend large amounts of time with their fathe
游客
2024-01-23
64
管理
问题
(3)Children who spend large amounts of time with their fathers have higher IQs, according to a new study. Strong fatherly involvement in their early life can also improve a child’s future career prospects, the research shows. The researchers warned that it was not enough for parents to live together,(3)but that a father should be actively involved in a child’s life to benefit their development. Those children whose fathers spent more time with them had a higher IQ and were more socially mobile than those who had received little attention.
Jon Davies, chief executive for Families Need Fathers, said,(4)"We hope that research like this will lead to the government to reconsider how poorly served separated families often are and how a child needs a father as well as a mother."
3. What is mainly talked about in the news item?
4. What does Jon Davies hope the government will do?
选项
A、The importance of parents to live together.
B、Father’s crucial role in their children’s job choices.
C、The significance of fathers’ taking part in family outings.
D、The important role of fathers in the process of children’s growth.
答案
D
解析
新闻一开始便提到,经常与父亲在一起的孩子智商更高,接下来提到了父亲能改善孩子未来的职业前景。由此可以推断,本篇新闻主要讲述了父亲在孩子成长过程中的重要作用。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3386113.html
相关试题推荐
[originaltext](5)Almostallcompaniesrecognizetheimportanceofinnovati
[originaltext](5)Almostallcompaniesrecognizetheimportanceofinnovati
[originaltext](1)TheInternationalLaborOrganizationsaysthenumberofp
[originaltext](1)TheInternationalLaborOrganizationsaysthenumberofp
[originaltext]Longqueues,delayedflightsandovercrowdingatairportshav
[originaltext]Longqueues,delayedflightsandovercrowdingatairportshav
[originaltext]Youprobablythinkcollegestudentsareexpertsatsleeping,(
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
随机试题
ThecentralideaofParagraph1isthat______.[br]Thephrase"Inthelongrun
ReturningtoScienceA)TeresaGarrettwasworkingpart-t
Whichofthefollowingstatementsisnottrue?A、TheheadofthechurchofEnglan
Toerrishumanandtoforgivedivine,accordingtotheoldadage.Humanswh
依据《义务教育音乐课程标准(2011年版)》的基本理念,按照下列要求进行教学设计
下列费用中,不属于工程建设其他费用的是()。A、土地使用管理费 B、勘察设计费
关于建筑供暖系统防火防爆的做法,下列错误的是()。A.青霉素提炼车间内采用电热
某市一家养鸡专业大户周某养的鸡于2012年3月开始出现拉稀、消瘦等症状,4月就有
(2020年真题)关于行政诉讼中的被告,下列说法错误的是?A.当事人对村民委员会
应采用未来适用法处理会计政策变更的情况有()。A.企业因账簿超过法定保存期
最新回复
(
0
)