首页
登录
职称英语
Paper money is used every day but people do not often think of money as just
Paper money is used every day but people do not often think of money as just
游客
2024-01-22
67
管理
问题
Paper money is used every day but people do not often think of money as just paper. This is because people agree that it has value, and paper money is supported by the government.
People have used paper money for only a few hundred years, but what did people do before printed money was invented? In Medieval England, a stick was the official representation of money. The common system that was used involved counting debt on a piece of wood called a "tally stick". The tally stick was marked with a knife. Each mark, or tally, indicated an amount of money. The tally stick acted as a contract.
No one really knows who invented the tally stick, but King Henry I of England is credited as the first to use the stick in a widespread fashion. In England, the tally stick was used from 1100 to 1826. Marks were made on a tally stick to represent the amount of service or goods that were exchanged. The tally stick was cut in half lengthwise into two parts, and one stick was longer than the other. The person giving services or goods received the longer end of the stick, called the "stock", and the person paying for the service or goods received the shorter end. Once the stick was cut, it could not be altered. When put together, the two halves fit perfectly together.
Medieval England was not the only country to use the tally stick system. In 1960, Belgian scientist Jean de Heinzelin de Braucourt discovered an extremely old tally stick made of baboon bone in Africa. At first, he determined the stick to be between about 8,000 to 10,000 years old. This surprised many people because it proved that the tally stick system had been in use for much longer than everyone had previously thought. Further research has shown that this stick is actually much older: now, scientists believe it is 20,000 years old.
The tally stick system may no longer be in use today, but its influence is still apparent. People still make contracts and people still borrow and lend money. People still trust that "things"—whether they are sticks, paper, or coins—have value. The next time paper money is used, just remember: it is only paper! [br] According to the passage, what makes money valuable?
选项
A、People who use it.
B、Gold that people find.
C、Inventions.
D、Agreement.
答案
D
解析
细节题。短文第一段第二句指出This is because people agree that it hasvalue…即经过人们一致认同,认为Papermoney有价值。故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3385283.html
相关试题推荐
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
PromoteLearningSkillsforYoungPeopleandAdultsA)Thisgoalplacesth
PromoteLearningSkillsforYoungPeopleandAdultsA)Thisgoalplacesth
PromoteLearningSkillsforYoungPeopleandAdultsA)Thisgoalplacesth
PromoteLearningSkillsforYoungPeopleandAdultsA)Thisgoalplacesth
随机试题
Angerisaverycommonhuman【C1】______andatsometimeoranotherweallexp
[originaltext]M:Tellme,Sally,whydoyouthinkthatopportunitiesforindepe
Whataniceday!Howaboutthethreeofus______awalkintheparknearby?A、tot
[audioFiles]audio_eusm_j01_092(20099)[/audioFiles]A、Themancancomeanotherti
发祥地birthplace;cradle
装卸是物流运输的主要作业之一,对于危险物品运输装卸,其基本作业要求错误的是()A
免疫增强剂不可治疗的是A.免疫缺陷性疾病B.某些慢性病毒感染C.肿瘤D.细菌感染
A.以合理用药为中心 B.以病人为中心 C.以药品为中心 D.以员工为中心
骨折愈合的血肿机化期大约需要A.3天 B.1周 C.10天 D.2~3周
非结算会员的结算准备金余额低于规定或者约定最低余额,未在结算协议约定的时间内追加
最新回复
(
0
)