首页
登录
职称英语
As prices and building costs keep rising, the"do-it-yourself"(DIY) trend (趋势
As prices and building costs keep rising, the"do-it-yourself"(DIY) trend (趋势
游客
2024-01-19
54
管理
问题
As prices and building costs keep rising, the"do-it-yourself"(DIY) trend (趋势) in the U. S. continues to grow.
"We needed furniture(家具) for our living room, " says John Ross, "and we just didn’t have enough money to buy it. So we decided to try making a few tables and chairs. "(76)
John got married six months ago, and like many young people these days, they are struggling to make a home at a time when the cost of living is very high.
The Rosses took a two-week course for $280 at a night school. Now they build all their furniture and make repairs around the house.
Jim Hatfield has three boys and his wife died. He has a full-time job at home as well as in a shoemaking factory. Last month, he received a car repair bill for $420. "I was deeply upset about it. Now I’ve finished a car repair course. I should be able to fix the car by myself. "
John and Jim are not unusual people. In order to save money, most families in the country are doing everything they can so that they can fight the high cost of living. If you want to become a "do-it-yourselfer, " you can go to DIY classes. And for those who don’t have time to take a course, there are books that tell you how you can do things yourself. [br] We can learn from the text that many newly married people______.
选项
A、find it hard to pay for what they need
B、have to learn to make their own furniture
C、take DIY courses run by the government
D、seldom go to a department store to buy things
答案
A
解析
文章第二段开头便说罗斯夫妇因买不起家具而苦恼,后面说像很多新婚夫妇一样,他们要为很高的生活开支不断奋斗。B和C属于罗斯家的情况,不能说所有新婚夫妇面临这样的困难。D项文中没有提到。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3375093.html
相关试题推荐
Thesedays,manylargecitybuildingsareequippedwiththeirownair-condit
Thesedays,manylargecitybuildingsareequippedwiththeirownair-condit
Thesedays,manylargecitybuildingsareequippedwiththeirownair-condit
Pricesdeterminehowresourcesaretobeused.Theyarealsothemeansbywh
[originaltext]Foodpricescontinuetorise,threateningtopushmoreandmorepe
[originaltext](20)Foodpricescontinuetorise,threateningtopushmorea
[originaltext](20)Foodpricescontinuetorise,threateningtopushmorea
[originaltext](20)Foodpricescontinuetorise,threateningtopushmorean
[originaltext](20)Foodpricescontinuetorise,threateningtopushmorean
[originaltext](20)Foodpricescontinuetorise,threateningtopushmorean
随机试题
Readingbooksisahabitthatispopularly【C1】______bymoreandmorepeople.
Agroupofpaintingsmadeapproximately15,000yearsagoinacaveintheLoire
Thecompanyhascapitalized______theerrorofjudgmentmadebyitsbusinesscomp
[originaltext]M:WhendoestheplanearrivefromBeijing?W:Attwelveo’clock.
杭州位于中国东南沿海,位于京杭大运河(Beijing-HangzhouGrandCanal)的南端,它以其西湖的美丽景观而为人们所熟知。俗话说:“上
可闻及心包摩擦音的疾病是A.急性心肌梗死 B.甲状腺功能亢进 C.严重贫血
托尔曼的潜伏学习实验证实了“没有外部奖励学习也可以产生”的结论。( )
链霉素过敏反应时,使用葡萄糖酸钙的目的是A.维持血压 B.解除支气管痉挛 C
学校美育的基本任务是培养和提高学生()。 A.感受美的能力B.鉴赏美的能力
简要病史:患者,女性,55岁,巩膜皮肤进行性黄染1个月,陶土色大便10天。
最新回复
(
0
)