首页
登录
职称英语
What do we know about the novels of Dick? [br] [originaltext] There are a nu
What do we know about the novels of Dick? [br] [originaltext] There are a nu
游客
2023-11-23
71
管理
问题
What do we know about the novels of Dick? [br]
There are a number of important novelists from America in this century, but Phillip K. Dick is certainly one of the most interesting. Dick was born in 1899, and received his education at NYU. His novels were about the post-war American society. His descriptive style is very much caught up in the rhythms of black music.
In 1922, Dick published his first book. He also married, in the same year, a woman named Jane Bobb. She was also a writer. The appearance of his most famous novel was in 1925. It was called The High Tower.
Although it was true that Dick had a natural talent for writing, he was also a compulsive drinker. Though a brilliant success in his youth, he never made the necessary adjustments for a maturing writer in an ever changing world. His later writings, Bladerunner, Killing Time, and The End Game, were less successful, so much that when he died in 1942 most of his books were no longer being printed and most people had forgotten about him.
His reputation in modern times is far greater than it was even during the time he was alive. This has been especially true since the film version of his famous novel The High Tower was released.
选项
A、His writing talent was natural.
B、He was a compulsive drinker.
C、His work improved as he matured.
D、He could not adjust to a changing world.
答案
D
解析
原文中有“Though a brilliant success in his youth,he never made the necessary adjustments for a maturing writer in an ever changing world.”一句,AB项虽然文章中也有表述,但不属于人物个性。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3213544.html
相关试题推荐
[originaltext]M:OK,soifyou’rereadytotaketheplunge,ifyouwannagetou
[originaltext]M:OK,soifyou’rereadytotaketheplunge,ifyouwannagetou
[originaltext]M:OK,soifyou’rereadytotaketheplunge,ifyouwannagetou
[originaltext]M:IfyoulookatanylistofNewYear’sresolutionsyouwouldn’t
[originaltext]M:IfyoulookatanylistofNewYear’sresolutionsyouwouldn’t
[originaltext]M:Butdon’tmanymoreparentsliveapartfromtheirmarriedchil
[originaltext]M:Butdon’tmanymoreparentsliveapartfromtheirmarriedchil
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
随机试题
Itisinterestingtoreflectforamomentuponthedifferencesintheareaso
ItisabsolutelyessentialthatWilliam______hisstudyinspiteofsomelearnin
Thechildrenprefercampinginthemountains______anindooractivity.A、toB、th
AlthoughFrench,German,AmericanandBritishpioneershaveallbeencredite
Pointoutwhichitemdoesnotfallunder
J2级以上经纬仪的检定周期为()年。A:1B:2C:3D:4
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
不属于注射剂检查项目的是()。A.崩解时限 B.可见异物 C.装量 D.
世界范围内使用氟化物防龋,估计人数最多的措施是A.饮水加氟 B.含氟牙膏 C
在用户接入网中,()技术采用了回波抵消和自适应均衡技术延长基群信号传输距离。系
最新回复
(
0
)