首页
登录
职称英语
Disneyland, Knott’s Berry Farm, Magic Mountain, the State Fair, amusement p
Disneyland, Knott’s Berry Farm, Magic Mountain, the State Fair, amusement p
游客
2023-11-18
62
管理
问题
Disneyland, Knott’s Berry Farm, Magic Mountain, the State Fair, amusement park…all of these are great family destinations, yet the cost of the admission ticket alone can put a severe crimp in the family budget. Once at the park, children are so tempted by the wide array of food and gift choices that a day intended for family fun can sometimes turn into an unpleasant nag lest. While it is a parent’s job to say "no" at appropriate times, saying "no" during a special day intended for family togetherness can definitely diminish the fun for both adult and child.
When our children were in early elementary school, we came up with a plan that took the "yes" and "no" spending decision out of our hands, and placed it into theirs.
We were off to Disneyland, and during previous visits our son would badger us for a treat each time we passed a vendor, or nagged us to buy souvenirs from the various shops. Before going to the amusement park, we told our children how much we could afford to spend for the day. We then explained that we would be giving them each their share of the money, and it would be totally their decision how to spend it. The money would cover any of the day’s food, beverages or souvenirs. If they wanted to spend the entire amount on frozen bananas, that was their choice. But once their portion was gone, it was gone.
To avoid the possibility of our children losing their money, we placed their funds in separate envelopes, and I offered to keep it for them. Whenever they wanted to buy something, they just needed to ask for the money.
It was interesting how differently our two children budgeted their portion. Our daughter, who is three years younger than her brother, and was barely old enough to add, breezed through the day. At lunch time, she allotted money for her food and beverage, and managed to buy a snack and souvenirs. Our son, who usually found something be had to have at every corner, turned into a nervous miser. At lunch time, he wouldn’t even splurge for a soda, and when he saw something he wanted to buy, he studied it until he decided he didn’t need it.
By the end of the day, our daughter had spent her share, and seemed quite pleased with the choices she had made. Our son, who had spent very little, was suddenly frantic to buy something (anything) with his remaining cash. I felt a little sorry for him, because while we (as parents) had an enjoyable day, free from the responsibility of monitoring our children’s spending, his day was spent dealing with the consequences of his choices. [br] Which of the following is INCORRECT according to the story?
选项
A、Both of the parents had an enjoyable day.
B、Both parents and children had great experiences.
C、Both parents and children learned something about how to spend money.
D、Both the son and daughter had spent all their money.
答案
D
解析
推断题。原文最后一段交待了此次出行的结果:父母和女儿都玩得很高兴,也都在一定程度上学会了如何花钱,但儿子曾在如何花钱上大伤脑筋,选项A 、B 、C 符合原文,女孩把钱花光了,而男孩的钱没花多少,最后也没说是否花光了,故选D
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3198043.html
相关试题推荐
Themountain-climberstookevery______tominimizethedangersoftheirtrip.A、
Thesmallmountainvillagewas______bythesnowformorethanonemonth.A、cut
Thesmallmountainvillagewas______bythesnowformorethanonemonth.A、cut
Disneyland,Knott’sBerryFarm,MagicMountain,theStateFair,amusementp
Disneyland,Knott’sBerryFarm,MagicMountain,theStateFair,amusementp
Whilecrossingthemountainarea,allthemencarriedgunslestthey______byw
Thereoughttobelessanxietyovertheperceivedriskofmountainclimbingthan
It______toseesomanychildreninthatmountainousareacannotevenaffordelem
It______toseesomanychildreninthatmountainousareacannotevenaffordelem
WhichofthefollowingisINCORRECT?A、ThisisthemountainvillagewhereIstaye
随机试题
Linguistshavefoundthatsignlanguagesandspokenlanguagessharemanyfeatu
Nowthenextthingyoumustdowhenyoulistenisthatyouneedto【T1】______
Peoplewithdisabilitiescomprisealargepartofthepopulation.Itis【C1】_
VoteforOurHerooftheYearEverymonth,Reader’sDig
Thefinancialclimateforcharitiesisworsening,withmorethanhalfhitby
关于常用制药用水的错误表述是A:纯化水为原水经蒸馏、离子交换、反渗透等适宜方法制
患者,男,68岁。高血压病病史20年,近日突然意识丧失,深度昏迷,出现三偏征,伴
下述保肝药物中可导致低钾血症的是()A.复方甘草酸苷 B.还原型谷胱甘肽
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
大体积混凝土出现的裂缝,具有危害性的有( )。A.贯穿裂缝 B.温度裂缝 C
最新回复
(
0
)