首页
登录
职称英语
What is the talk mainly about? [originaltext] Let’s proceed to the main exhib
What is the talk mainly about? [originaltext] Let’s proceed to the main exhib
游客
2023-11-07
76
管理
问题
What is the talk mainly about?
Let’s proceed to the main exhibit hall and 1ook at some of the actual vehicles that had played a prominent role in speeding up mail delivery. Consider how long it used to take to send a letter across a relatively short distance. Back in the 1600s, it took two weeks on horseback to get a letter from Boston to New York, a distance of about 260 miles. Crossing a river was also a challenge. Ferry service was so irregular that a carrier would sometimes wait hours just to catch a ferry. For journeys inland there was always a stagecoach. But the ride was by no means comfortable because it had to be shared with other passengers. In the 19th century in the southwestern desert, for example, camels were brought in to help to get the mail through. In Alaska, reindeer were used. This practice was discontinued because of the disagreeable temper of these animals. It was during the age of the iron horse that delivery really started to pick up. In fact, the United States transported most bulk of mails by train for nearly 100 years. The first airmail service didn’t start until 1918. As you continue on your own, may I suggest you visit our impressive philatelic collection? Not only can you look at some of the more unusual stamps issued but also you would notice that there’s an interesting exhibit on how stamps are made.
选项
A、Overland transportation in the nineteenth century.
B、Historical aspects of mail delivery.
C、Vehicles currently in use by the postal service.
D、The invention of the railroad.
答案
B
解析
主旨题。题目问文章大意,故在听材料时应非常注意开头与结尾的信息,文章开头明确指出这次展览是关于邮递的发展史的,是通过观看各个时期邮政所采用的交通工具来了解当时情况。故选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3165717.html
相关试题推荐
WhendidtherallygathernotfarfromtheWhiteHouse?[originaltext]InWa
Theemergencyreliefwouldbeprovidedfor______.[br][originaltext]Legisl
Theemergencyreliefwouldbeprovidedfor______.[originaltext]Legislation
AustraliareactedtowardstheFrenchtestby______.[originaltext]Francehas
Howshouldcheerleadingbeviewedaccordingtothepassage?[br][originaltext]
Howshouldcheerleadingbeviewedaccordingtothepassage?[br][originaltext]
WhydidSpringsellhisfalseautographsinEnglandandCanada?[originaltext]
Whatdoestheconversationsayaboutthepassenger’sticket?[br][originaltext
Whatdoestheconversationsayaboutthepassenger’sticket?[br][originaltext
WhydoesCarlavoidadoublecheeseburger?[br][originaltext]W:Carl,what’s
随机试题
Theboymaybe______experience,butIthinkheisquicktolearnthings.A、inla
Shecan’tseemtohelp_____.Andnooneelsecanhelphereither.A、himB、himself
Bythelate1970s,manyshoppingmallshadalmostdevelopedintosmallcitiesth
Sportingactivitiesareessentiallymodifiedformsofhuntingbehavior.Vie
GrowthinoilandgassupplieswillmaketheU.S.virtuallyself-sufficient
I’mnotaconspiracy(阴谋)theoristoranything,butImustadmitthatthose(26
在进行项目团队的激励时,一般不会采用的方法是()。A.马斯洛的需要层次理论
A.实热证 B.虚寒证 C.实寒证 D.虚热证 E.阴阳两虚证阳气偏盛反
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
(2022年真题)关于政府投资项目设计概算批准后是否允许调整的说法,正确的是(
最新回复
(
0
)