首页
登录
职称英语
What is the passage mainly about? [originaltext] In the past 20 years, scien
What is the passage mainly about? [originaltext] In the past 20 years, scien
游客
2023-11-06
96
管理
问题
What is the passage mainly about?
In the past 20 years, scientists have discovered a great deal about sleep and dreams. They have discovered, for example, that sleep and dreams affect the way people feel. A good night’s sleep, generally, makes a person happier in the morning.
Dreams also have a strong effect on the moods of people. However, who appears in a dream is often more important than what happens. Every person has a special dream character. If this special character appears in dreams, people are happier after sleeping. If there are many people in one’s dreams, this has a good effect. A person will wake up happier.
The moods of people affect their performance throughout the day. The level of one’s moods rises and falls during the day. The less sleepy people are, the better they perform. And, usually they are more friendly, more aggressive, and more clear- thinking. Someday, scientists hope to be able to manipulate sleep in order to control the way people feel and perform.
选项
A、Sleep and dreams.
B、The importance of dreams.
C、The amount of dreams.
D、Moods and attitudes.
答案
A
解析
文章主要论述的是睡眠与梦以及二者对人情绪的影响。B,C,D,选项与原文主旨相去甚远。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3162856.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br][originaltext]TheUnit
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[originaltext]TheUnitedNat
Whenwilltheinvestors’conferencebeheld?[br][originaltext]TheBritishpri
Thepassageismainlyabout______[br][originaltext]Youngerpeopleando
Whatistheoriginalmeaningofthetip?[br][originaltext]InAmericaalo
Whatistheoriginalmeaningofthetip?[br][originaltext]InAmericaalo
Thebesttitleforthisselectionis______.[br][originaltext]Doyoukno
Thebesttitleforthisselectionis______.[originaltext]Doyouknowhow
Whatisthewoman’smostprobablejob?[br][originaltext]W.Hello.24thPrecin
WhydidShermanAleksyonlytakedayjobs?[br][originaltext]W:Goodmorning,
随机试题
Whatisthespeakerdoing?[br][originaltext](86)Beforefinishingthemeeting,
Thesenserelationshipbetweenlendandborrowis______.A、complementaryantonymy
ControlanUniversityLogisticNumber,BoycottSchoolFeesRiseOve
Somedayastrangerwillreadyoure-mailwithoutyourpermissionorscanthe
转身 李汉荣 一转身,那个动人的身影就不见了,在人海里,想再次打捞到她,再次
关于建设项目经济分析中影子价格的说法,正确的是( )。(2016年真题)A:非外
外国的组织或者个人在中华人民共和国领域测绘时,不得从事的活动是()A:海洋测绘
建设工程项目实施建筑工程管理(CM)模式时,代理型合同和非代理型合同的签订为(
以下关于基金会监事的规定,正确的是()。A.监事任期与理事任期不同 B.
下列关于劳务分包合同中保险的说法,正确的是()。A.保险事故发生时,劳务
最新回复
(
0
)