首页
登录
职称英语
What caused the collapse of the Dutch government? [br] [originaltext] (27)Th
What caused the collapse of the Dutch government? [br] [originaltext] (27)Th
游客
2023-11-02
126
管理
问题
What caused the collapse of the Dutch government? [br]
(27)The Netherlands is to hold a general election on 9 June, following the government’s collapse at the weekend in a row over Afghanistan. Disagreements within the governing coalition on extending troop deployments in Afghanistan led to the Labour Party withdrawing.(28)PM Jan Peter Balkenende had been considering a NATO request for Dutch forces to stay on beyond August 2010. He will stay on as part of a caretaker government dealing with urgent matters. " The queen has asked the outgoing cabinet to facilitate the dissolution of the lower house(of parliament)in the short term so that elections can be held on 9 June, " the government communications service said in a statement.
选项
A、The Labour Party.
B、The Prime Minister.
C、The queen.
D、NATO.
答案
B
解析
本题考查对新闻内容的理解。由句(28)可知,虽然政府已经解体,但目前总理仍然坚守在岗位上,以防有紧急事件发生。因此B为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3151855.html
相关试题推荐
Wheredoesthemangettheinformationabouttheaquarium?[br][originaltext]M
GermanChancellorAngelaMerkelmadeherspeechin______.[originaltext]Germ
WhatistheJapan’sunemploymentrateinJanuary?[br][originaltext](26)Ja
WhatistheJapan’sunemploymentrateinJanuary?[originaltext](26)Japan’s
Whatdoesthespeakersayabouttheskinofstarfish?[br][originaltext]We
Whatdoesthespeakersayabouttheskinofstarfish?[br][originaltext]We
Whatdoesthespeakersayabouttheskinofstarfish?[br][originaltext]We
Accordingtothepassage,theaverageIQis______.[br][originaltext]There
Accordingtothepassage,theaverageIQis______.[originaltext]Therearet
Thebodylanguageiscloselyrelatedto______.[br][originaltext]Bodylang
随机试题
Theoryisbasedonpracticeand______servesandguidespractice.A、inturnB、byt
Zoe:Geez!Yourroomislikeanice-box!Terry:【D1】______It’sjustcomfortable.
Itoldhimthathemightgetintotheboss’s______ifhecouldaccomplishafewt
Althoughonemightnotthinksofromsomeofthecriticismofit,advertisin
Violenceinfilmshasbeenahottopiceversincethesilentera,butit’sn
行为人对行为内容有重大误解而实施的民事行为,违背了民事法律行为生效要件中的(
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
下边四个图形中,只有一个是由上边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
个人成长史资料的整理包括()。A.围产期母亲的身体状况 B.家庭教养的方式如
共用题干 一般资料:求助者,男性,45岁,公司业务经理。案例介绍:求助者所在公
最新回复
(
0
)