首页
登录
职称英语
Mark Carney’s current position is______. [br] [originaltext] (27 - 1)Britain
Mark Carney’s current position is______. [br] [originaltext] (27 - 1)Britain
游客
2023-11-02
79
管理
问题
Mark Carney’s current position is______. [br]
(27 - 1)Britain has named the head of the Canada’s central bank as a new governor of the Bank of England. Mark Carney, a Canadian, would be the first foreigner to lead Britain’s prime financial institution since it was founded more than three centuries ago. Here’s our economic correspondent Andrew Walker.
The British Finance Minister or Chancellor of the Exchequer George Osborne described Mark Carney as simply the best, most experienced and most qualified person for the role.(27 -2)Mr. Carney, he said, has done a brilliant job in his current position in Canada. Bank of England governor is one of the most powerful official posts in Britain. The bank sets interest rate independently of the government(28)and is gaining new powers to regulate the financial sector. Mr. Carney is a Canadian national, though the chancellor said he intends to apply for a British citizenship.
选项
A、regulate the financial sector
B、set interest rate independently of the government
C、lead Britain’s prime financial institution
D、name the head of the Canada’s central bank
答案
A
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。根据句(28)可知,英格兰银行现阶段又获得了调控财政部门的新权力,故选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3151401.html
相关试题推荐
What’sthepercentofteenagerswhohadjobsin2000?[originaltext]Anewre
WhereisCharingCrossRoadlocated?[br][originaltext]Londonersaregreat
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext](12)Memory,theysay,
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext](12)Memory,theysay,isam
Whatwasthewomandoingatlunchtime?[br][originaltext]M:Hi,Janet.Wherew
Whatwasthewomandoingatlunchtime?[br][originaltext]M:Hi,Janet.Wherew
Whatwasthewomandoingatlunchtime?[originaltext]M:Hi,Janet.Wherewereyo
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]W
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]W
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[originaltext]W:Soun
随机试题
[originaltext]W:[8]Goodevening,andwelcometothisweek’sBusinessWorld,th
没有一个人将小草叫做“大力士”,但是它的力量之大,的确是世界无比。这种力,是一般人看不见的生命力,只要生命存在,这种力就要显现,上面的石块,丝毫不足以阻挡,因为
患者,女,67岁,戴上颌活动义齿1个多星期,出现上唇牵拉疼痛,右侧时有咬颊黏膜,
李先生,65岁,患高血压7年,2日前开始血压突然升高,出现剧烈头痛、呕吐、抽搐、
A.重合 B.平行不重合 C.垂直相交 D.相交不垂直
事故责任者按照国家法律法规的有关规定,分别承担行政责任,( ),由司法机关依法
下列选项中,属于被试间设计的有A.对照组设计 B.拉丁方设计 C.完全随机设
系统脱敏法的步骤包括()。A:教求助者掌握放松技巧B:教求助者观察外部刺激C
外商投资企业进口货物须向检验检疫机构申请价值鉴定。 ()
某国对外开放程度和外贸依存度都较高,国际融资尤其是短期融资规模相对较大。该国货币
最新回复
(
0
)