首页
登录
职称英语
In comparison with the lives of other postgraduate students, the life of a s
In comparison with the lives of other postgraduate students, the life of a s
游客
2023-10-20
77
管理
问题
In comparison with the lives of other postgraduate students, the life of a student doctor is far from easy. Despite the heavy workload, it seems that the more you learn, the more you rely what you still need to study. As a result, it is not unusual for students to drop out. Misguided teachers attempt to simplify matters in an environment that demands the very best of its practitioners.
The situation is little better in the year or two years after qualifying. Poorly paid for such long hours, many junior doctors find themselves becoming disillusioned with medicine. The more depressed they become, the more likely they are to look elsewhere for a career, wasting up to seven years of training and education. An unfortunate statistic is that of those that qualify as doctors, 18% do not remain in the profession for more than three years.
Questions 66—70
Answer the following questions according to the passage. [br] Why is the life of a student doctor harder than the other postgraduate students?
选项
答案
Because they not only have the heavy workload but also have more to study.
解析
(文章第一段提到医学学生除了要完成繁重的工作,还要去学习似乎永远都学不完的知识。)
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3115690.html
相关试题推荐
HarvardPresident’sAddress:aDifferentLife1.Students’wonder■What【T1】___
HarvardPresident’sAddress:aDifferentLife1.Students’wonder■What【T1】___
HarvardPresident’sAddress:aDifferentLife1.Students’wonder■What【T1】___
HarvardPresident’sAddress:aDifferentLife1.Students’wonder■What【T1】___
ANewApproachtoDebateI.Teachers’hesitation:debateisbeyondstudents’
ANewApproachtoDebateI.Teachers’hesitation:debateisbeyondstudents’
ANewApproachtoDebateI.Teachers’hesitation:debateisbeyondstudents’
ANewApproachtoDebateI.Teachers’hesitation:debateisbeyondstudents’
ANewApproachtoDebateI.Teachers’hesitation:debateisbeyondstudents’
ANewApproachtoDebateI.Teachers’hesitation:debateisbeyondstudents’
随机试题
SirHowardDavies,themanwiththejobofdecidingwhetherBritainneedsa
Thehousingpriceinbigcitiesis______,butstillmanyyoungpeoplewouldrat
[originaltext]TheearliestprintedbookweknowtodayappearedinChinaint
[originaltext]In1848,goldwasdiscoverednearSanFranciscoandthefirst
Whycan’tthemancontactMr.Thomashimself?[br][originaltext]W:Goodmornin
[originaltext]W:Jack,wouldyouminddrivingmetothestation?M:Sure,why
患者女性,20岁。因左侧后牙进食时嵌塞食物疼痛就诊。检查:左上6面龋洞,探洞底敏
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
( )是一种常用的安全评价定性分析方法,通过识别危险有害因素,并提出由此可能产
关于支气管哮喘发作的临床表现,下列哪项不正确?A.强迫端坐位 B.出现严重呼气
最新回复
(
0
)