首页
登录
职称英语
Imagine, John Lennon’s most famous song, was recently voted "Britain’ s favo
Imagine, John Lennon’s most famous song, was recently voted "Britain’ s favo
游客
2023-10-19
69
管理
问题
Imagine, John Lennon’s most famous song, was recently voted "Britain’ s favourite song of all time". It’ s an idealist song about peace and the hope for a better world. " Imagine all the people living life in peace. " The song was a big hit in 1971, and again in 1980 when Lennon was murdered in New York. It became a hit for a third time after the terrorist attacks of September 11th, 2001.
Who really wrote the song? Until recently the answer to this question was always John Lennon, but on a TV programme this week, Lennon’ s widow, Yoko Ono, spoke for the first time about how she, in fact, helped to write the song.
Ono said that the idea and inspiration for Imagine came from some of her poems that John Lennon was reading at the time. The poems began with the word " Imagine": "Imagine a raindrop, Imagine a goldfish. " Ono said, "When I was a child in Japan during the Second World War my brother and I were terribly hungry. I told him about delicious menus, imagined for him and he began to smile. If you think something is impossible, you can imagine it and make it happen.
In an interview just before he died, Lennon admitted that Ono deserved credit for Imagine. He said, "A lot of it—the lyrics and the concept—came from her, from her book of poems, imagine this, imagine that. " Lennon said that he was "too macho" to share the credit with her at the time.
Ono said that some of the song was written when they were flying across the Atlantic and the rest was written on the piano in their bedroom in their house in England. Ono said, " The song speaks about John’ s dream for the world. It was something he really wanted to say. "
Imagine became a popular song for peace activists everywhere. [br] When did Lennon admit that his wife deserved credit for Imagine?
选项
答案
In an interview just before he died.
解析
根据文章第四段内容可知,列侬去世前承认了这首歌应归功于小野。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3112181.html
相关试题推荐
(1)Almost60%offive-year-oldsinsomeofBritain’spoorestareasdonotre
(1)Almost60%offive-year-oldsinsomeofBritain’spoorestareasdonotre
PassageThree[br]WhichcountryownedtheHMSOntariobeforeitsank?Britain.文章
(1)TheHMSOntarioisoneofthemostfamousshipwrecksandwasdiscoveredb
(1)TheHMSOntarioisoneofthemostfamousshipwrecksandwasdiscoveredb
(1)Recently,acoupleinNewZealandwereforbiddenfromnamingtheirbabys
(1)Recently,acoupleinNewZealandwereforbiddenfromnamingtheirbabys
StrikesanddemonstrationsinGermany,BritainandFrancehelpedtomakethe
(1)Untilrecently,womeninadvertisementsworeoneofthreethings—anapron
(1)Untilrecently,womeninadvertisementsworeoneofthreethings—anapron
随机试题
Millionsoffanners,drawnbythe_____ofemployment,cameintothecitywhichma
[originaltext]W:Steven,ifIgotoEngland,whichonewouldyousayisthebes
Englandisnotabigcountry:fromnorthtosouthandfromeasttowestiti
Thepassagegivesageneraldescriptionofaninvasiveinsect,HWA.[br]Since1
碾压混凝土坝体迎水面()范围内,碾压方向应平行于坝轴线方向,不允许与坝轴线垂直
A.-σ B.(1+μ)q C.-(1+μ)q D.-μq
在获取建设用地使用权的过程中,下列用地在出让时应当采取公开竞价方式的有( )。
在针对单个客户进行限额管理时,商业银行对客户进行信用评级后,首要工作是判断客户的
医学模式转变对医师提出的根本性医德要求是A.学习伦理学 B.学习公益理论 C
某工程双代号网络计划如下图所示,其中关键线路有()。 A.①→②→④→⑤
最新回复
(
0
)