首页
登录
职称英语
What have the scientists found on the island? [originaltext]On Scotland’ s Isle
What have the scientists found on the island? [originaltext]On Scotland’ s Isle
游客
2023-10-16
90
管理
问题
What have the scientists found on the island?
On Scotland’ s Isle of Skye, scientists have identified two areas with evidence of ancient life forms. Researchers believe the markings are, in fact, footprints from dinosaurs that lived 170 million years ago. They say the prints date to the middle of the Jurassic Period, a time from which few dinosaur fossils have been recovered. Researchers reported this month on their study of about 50 fossilized footprints at the two sites. The markings are just a few hundred meters apart from each other. They are said to show dinosaurs walking in different directions.
选项
A、Fossils of various ancient life forms.
B、Fossilized bones from dinosaurs of some 50 million years ago.
C、Footprints from dinosaurs living 170 million years ago.
D、Huge footprints of some unknown animal.
答案
C
解析
题目问的是科学家们在岛上发现了什么。新闻开头提到在苏格兰的斯凯岛,科学家们发现了两个有古代生命形式证据的地区。研究人员认为,这些痕迹实际上是生活在1.7亿年前的恐龙的脚印。故答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3103342.html
相关试题推荐
Whichaccidentwasreportedinthenews?[originaltext]TheauthoritiesinMexico
Whichlettergoesallaroundanisland?C岛屿的四周都是海水,即sea与字母C谐音。
WhatdoesAlansayabestboyis?[originaltext]W:IsupposethefirstquestionI
WhatdoesSaffronwanttoheinthefuture?[originaltext]M:Saffron,you’rele
WhyisBaishuiGlaciercalledtheThirdPole?[originaltext]Eachyear,millions
WhatisthemessageconveyedintheUNscientificreport?[originaltext]AnewUn
[originaltext]M:Ireallyrespecttheoldmanfordonatingallhehastoacoll
[originaltext]M:Mum!Ican’ttellyouhowgladIamtobehome.Ihadahorrib
[originaltext]M:Hey,Amy.Haveyouheardaboutphishing?W:OfcourseIhave!
[originaltext]M:Lately,I’vebeensoforgetful.Ican’tseemtorememberanyth
随机试题
[originaltext]Whenwillthefactorymachinesbedelivered?(A)Theyconsidereds
TheUnitedStatesisacountrymadeupofmanydifferentraces.Usuallythey
[A]pleasure[B]going[C]psychological[D]directly[E]succeeds[F]trouble[G]s
Aroundtheworldyoungpeoplearespending【B1】______sumsofmoneytolisten
下列关于EDTA标准曲线正确的是()。A.不同龄期的无机结合料稳定材料,应
从高处跳下时。脚先着地,通过反射活动使股四头肌和臀大肌做( )收缩,起到制动和
( )主要适用于围岩压力来得快、来得大,用于对围岩变形及下沉有较严格限制要求的
对于学习差的学生最好把失败归因于( )A.学习方法 B.能力 C.努力
下列关于腰椎骨折患者的搬运,错误的是( )。A.滚动至担架上 B.平卧位运送
美国公民小丁,在我国无住所,受雇于我国境内某上市公司,担任该上市公司高级管理人员
最新回复
(
0
)