首页
登录
职称英语
How does Mrs. Faulkes respond to John’s query on the government’s not lowering t
How does Mrs. Faulkes respond to John’s query on the government’s not lowering t
游客
2023-10-13
55
管理
问题
How does Mrs. Faulkes respond to John’s query on the government’s not lowering taxes five years ago? [br]
M: In our radio car we have Geraldine Faulkes who is on the campaign trail. Now, Mrs. Faulkes, it’s only three weeks till the general election. How’s the campaign going?
W: Thank you, John. I’m fully confident that the Conservative Party will win this general election and that the people of this country will welcome five more years of good Conservative Government. Our economy is growing stronger and now is the right time for income tax cuts.
M: But you said you would lower taxes five years ago, but you didn’t, did you?
W: Our economic policies over the last five years have given us one of the strongest economies in Europe with some of the lowest rates. We said that we were going to lower interest rates at the last election and we have delivered our promise.
M: But I don’t think low interest rates are the same as lowering taxes. Why should we believe you on your promise to lower taxes this time?
W: The economy of the country is now very healthy, and now is the time.
M: Five years ago you said you were going to spend more money on healthcare, and you didn’t. Now we have fewer hospitals and waiting lists are enormous. Hospitals are also understaffed.
W: In the last five years we have spent more on the healthcare system than the Labour government spent in their last 10 years.
M: But the Labour Party was in power over 12 years ago and with inflation and the higher cost of living you can’t really compare spending 12 years ago and today, can you? Then what would a new Conservative government do to tackle unemployment?
W: Unemployment has been falling steadily over the last five years thanks to our training schemes.
M: But those schemes just keep young people out of the unemployment statistics for a few months. Very few of them get jobs in the end. In fact, all you did was to play with the statistics to make it look as if unemployment was falling. Well, what about more action on poverty?
W: By reducing government handouts we have encouraged people to find themselves jobs. We believe in making people independent. There are jobs if they look hard enough.
M: And what about your party’s attitude to Europe? There’s been a lot of argument in the party recently about whether we should have closer links with Europe.
W: There’re no divisions within the Conservative Party. We’re united in our belief that we will maintain close links with Europe in the future. But a close relationship with Europe doesn’t mean that we will hand over government of this country to a central European government.
M: We’ve run out of time. Thank you very much, Mrs. Faulkes.
W: Thank you.
选项
A、There are fewer hospitals and qualified doctors and nurses.
B、Many hospitals to be built are waiting for the approval of the government.
C、There are not enough doctors and nurses in the hospitals.
答案
C
解析
文中并未提到“fewer qualified doctors and nurses”和“更多医院等待政府援建”,故A、B项错误。根据John的话Hospitals are also understaffed可知,医院中医护人员不足,故选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3093252.html
相关试题推荐
Therespondentworkson______.[br][originaltext]A:Excuseme,I’msorrytob
AccordingtotheBBCcorrespondent,theGreeksareworriedthatAnnanhasoffere
AccordingtotheBBCcorrespondent,theGreeksareworriedthatAnnanhasoffere
TheAustralianfederationhasa______systemofgovernment.A、two-tierB、three-tie
______isthecoreleadershipcommitteeoftheBritishgovernment.A、ParliamentB
TheAustralianfederationhasa______systemofgovernment.A、two-tierB、three-tie
美国政府日前开始督促电视、报纸和杂志停止刊登诸如“想吃就吃,照减不误”、“在睡眠中减肥”等误导性广告标语。(deceptive)Thegovernmenti
AccordingtotheBBCcorrespondent,theGreeksareworriedthatAnnanhasoffere
AccordingtotheBBCcorrespondent,theGreeksareworriedthatAnnanhasoffere
AccordingtotheBBCcorrespondent,theGreeksareworriedthatAnnanhasoffere
随机试题
TheHousingCommitteehasdecidedtogive______totheyoungmarriedcouplewit
Toooftenyoungpeoplegetthemselvesemploymentquitebyaccident,notknow
下列表述中符合公开市场特征的有()。A.市场上有自愿的买者和卖者 B.交易行
账务处理程序是指由填制和审核原始凭证、编制记账凭证、到登记日记账、明细分类账和总
有关药检人员的职责叙述错误的是A.在药检室主任领导下做好本职工作B.在工作中严格
甾体激素类药物常用的含量测定方法是()。A.滴定分析 B.紫外分光光度法
某湿陷性黄土试样取样深度为8.0m,此深度以上土的天然含水率为19.8%,天然密
对左心功能判断最有价值 A.超声心动图检查B.x线心脏三位相片检查C.心室及
下列各因素中,与总杠杆系数呈同向变动的有( )。A.利息费用 B.营业收入
中压燃气管道A级的设计压力为()。A.0.01MPa≤p≤0.2MPa
最新回复
(
0
)