首页
登录
职称英语
Interesting as dolphins (海豚) are to scientists, it is their intelligence and
Interesting as dolphins (海豚) are to scientists, it is their intelligence and
游客
2023-09-25
76
管理
问题
Interesting as dolphins (海豚) are to scientists, it is their intelligence and sociability that have caught the popular imagination. Like whales, dolphins have a strong sense of family. A dolphin family is like a human family, but much larger.
Dolphins seem to be among the most sociable of all living creatures. They enjoy playing with each other and also with the humans, with whom they come in touch. It is this characteristic that makes them so easy to train as star performers. Besides, they seem able to remember humans that they have met even when there is a long period of time between meeting.
A sense of family and a spirit of cooperation appear to be very strong among all these marine animals. There are many recorded cases of dolphins supporting a sick animal on the surface of the water so that it will be able to breathe.
Language has always been considered unique to human beings. It now seems that the cetaceans (鲸目动物) may be able to communicate with each other through sounds similar to a real language.
Scientists are studying the behavior of the cetaceans, the sounds they send out and the physical characteristics of their brains in an effort to determine whether they really have the ability to communicate through language. It may prove that we’ll be able to establish real communication with another species for the first time. [br] Why have dolphins become popular with the public?
选项
A、They are very interesting.
B、They are very intelligent.
C、They are sociable.
D、All of the above.
答案
D
解析
文中的几种细节很明显地告诉我们,海豚是聪明的、友善的、有趣的,如:Interesting as dolphins are to scientists,it is their intelligence and sociability that…;Dolphins seems to be among the most sociable of all living creatures.
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3044928.html
相关试题推荐
Itisreportedthatscientistshavedevelopedglassfibersasthinashumanhair
Accordingtotheobservationsofsomescientists,wewillbeshortofenergyin
Manyscientistsaresoconvincedofthebenefitsofchallengingthebrainthatt
Scientiststhinkthedifferencebetweenanimalsandmenis______.[br]Now,sci
Manhasabigbrain.Hecanthink,learnandspeak.Scientistsusedtothink
[originaltext]W:Willyougotothecinematonight?It’llbeveryinteresting.
[originaltext]M:Ithinkthistopicofthewritingisinteresting,butit’sver
TheinterestingthingisthateventodayanumberofLondoners______(set)the
Scientistscandeterminesomeone’sfavoritefoodfromtheirbodyshape.They
Theysolvedthatproblem(intelligence)______.intelligently句意:他们明智地解决了那个问题。该题考查的
随机试题
Whohasgotapencil?[originaltext]M:Excuseme,LiPing.MayIborrowyourpen
Ensuringaccesstoqualitybasiceducationiscriticalforremovingchildren
【B1】[br]【B8】[originaltext]Asummaryofthephysicalandchemicalnatureofli
If[img]2011q3/ct_egmatqm_egmatqchoose_0454_201121[/img]forallnumbersq,r,s
TheOriginsofPlantandAnimalDomesticationP1:Plantandanimaldomestication
[originaltext]M:Hello,ProfessorJohnson.W:Hello,Tony,sowhatshallwewor
近代密码学认为,一个密码仅当它能经得起()时才是可取的。A.已知明文攻击 B
根据《深圳证券交易所创业板上市公司重大资产重组审核规则》,下列关于审核机构审核的
斯巴达克人为了提高后代的战斗力,对新生婴儿都要进行身体素质测试。他们把出生的婴儿
B该题有两种法。 方法一:对比法。 把图示等腰三角形单元体与纯剪切应力状态对比。把两个直角边看作是纯剪切应力状态中单元体的两个边,则σ和τ所在截面就相当于
最新回复
(
0
)