首页
登录
职称英语
[originaltext] You should not fear spiders because of their poison. Of all t
[originaltext] You should not fear spiders because of their poison. Of all t
游客
2023-08-26
62
管理
问题
You should not fear spiders because of their poison. Of all the spiders in North America, only one kind is very dangerous and most would not bite even if they were handled. They much prefer to run away or to drop to the ground on a thread of silk. Even so, when a spider runs directly toward a person, it gives the impression that it is about to attack. Actually, it cannot see the person in its way. The spider is too shortsighted to see things at a distance. It only wants to go where it won’t be disturbed. In the United States one kind of spider is responsible for the frightening reputation of the rest. It is the Black Widow, so called because the female, which is larger than the male, often eats her husband after making love. The Black Widow is found in all states but is most common in the south and the west. She constructs a loose, irregular web under a pile of ruins or near the foundations of buildings where she is seldom disturbed. She is not an attacking spider and many people have proven this by letting her crawl over their hands. When she bites, it is usually in self-defense. In spite of the stories you may have heard, it is rare for a person to be bitten by a Black Widow and even more unusual for the bite to prove fatal. But remember that her poison is powerful and even though she is shy, she should be respected.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. What is this passage mainly about?
31. What do we learn about spiders from the passage?
32. Why is the spider you just heard about called Black Widow?
选项
A、Most spiders will not bite even when handled.
B、Most spiders are poisonous and dangerous.
C、Most spiders are likely to attack people.
D、Most spiders have sharp eyes.
答案
A
解析
预览选项可知,本题考查大部分蜘蛛的特点。短文一开始就提到在北美只有一种蜘蛛很危险,故排除[B];短文中提到most would not bite even if they were handled,[A]是对此的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2959829.html
相关试题推荐
[originaltext]Theworld’spopulationcontinuestogrow.Therenowareabout
[originaltext]Theworld’spopulationcontinuestogrow.Therenowareabout
[originaltext]Eversincehumanshaveinhabitedtheearth,theyhavemadeus
[originaltext]W:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?M:Hello.I’mcal
[originaltext]W:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?M:Hello.I’mcal
[originaltext]W:Hello.15thDistrictOfficerMaryspeaking.M:Help.Yeah,uh,
[originaltext]M:Youknow,Ireallythinkyoushouldrunforclasspresident.E
[originaltext]M:Youknow,Ireallythinkyoushouldrunforclasspresident.E
[originaltext]M:Youknow,Ireallythinkyoushouldrunforclasspresident.E
[originaltext]M:Youknow,Ireallythinkyoushouldrunforclasspresident.E
随机试题
Theveryfirsttopicofourdiscussionis"whatisart?"Mytalktodaywill
[originaltext]W:Whereareyougoingforyourholidays,Charles?M:ToAustrali
邀请与答复InvitationandReply尊敬的先生/女士,我们想请贵公司参加于4月15日到5月5日在上述地址举办的国际商品交易会,关于
What’sPeterJohnson’spositioninthecompany?Heisthe______Manager.[origin
下列肾损伤的手术适应证,不正确的是A.血尿、B超检查肾周血肿者 B.血尿持续加
关于慢性支气管炎的发病因素,以下哪一项是错误的()A.呼吸道局部防御功能和免
在体育课堂的哪一环节应加强与创设“自主”的教学情景?()A.队列训练时 B.
为确定悬臂浇筑段前段标高,施工过程中应加强监测,但监测项目不包括()。A、挂篮
旅游需求的实现与其他商品需求的实现不同的是( )。A.产品不具有使用价值 B
父亲:母亲:歌唱家( )。A.儿子:女儿:学生 B.种子植物:苔藓植物:蕨类
最新回复
(
0
)