首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Hi, Tim. I’m really sorry to hear about your dad. My sincerest
[originaltext]W: Hi, Tim. I’m really sorry to hear about your dad. My sincerest
游客
2023-08-26
71
管理
问题
W: Hi, Tim. I’m really sorry to hear about your dad. My sincerest condolences go out to you and your family. He was such a great man.
M: Thanks. As you know, he [22]had been sick for some time before he passed away, so we were somewhat prepared.
W: So, how’s your mom taking it?
M: Oh, it’s been really hard on her. I don’t think you get over something like that.
W: Yeah, I’m sure. My heart really goes out to her. How’s your mom going to be able to manage things alone?
M: Well, financially, mom will be able to live a secure life from now on. I mean, Dad had life insurance and substantial investments in property and stocks, so returns on those should take care of her. But our main concern is her emotional state. She’s really down, so a call now and again should brighten her day.
W: So, what are the funeral arrangements?
M: Well, some of the family members will get together on [24]Tuesday morning for a private memorial service, but there will be a [24]viewing in the afternoon from 2:00 to 3:00, followed by the funeral service. One of my uncles will be giving the eulogy.
W: I wish there was something I could do.
M: Well, actually, there is. You know, Dad really admired you a lot, and before he died, he asked if you’d sing a musical number at the funeral.
W: Really? I’d be honored.
M: It would really mean a lot to the family.
W: Sure. Then, see you on Tuesday.
M: Okay, see you then.
22. What can we assume about the death of the man’s father?
23. How does the man’s mother feel?
24. When is the public viewing for the man’s father?
25. What does the man ask the woman to do at the funeral?
选项
A、Tuesday morning.
B、Tuesday afternoon.
C、Thursday morning.
D、Thursday afternoon.
答案
B
解析
男士说,葬礼在星期二举行,遗体吊唁仪式安排在下午。所以答案是B。对话提到两个时间点,星期二的上午是私人纪念服务,星期二的下午是遗体吊唁,对应问题找出正确答案是B。注意区分拼写相近的Thursday和Tuesday,C和D是干扰项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2959175.html
相关试题推荐
[originaltext]JaneBrown’sbeenmarriedfor12years.Shehasthreechildre
[originaltext]JaneBrown’sbeenmarriedfor12years.Shehasthreechildre
[originaltext]JaneBrown’sbeenmarriedfor12years.Shehasthreechildre
[originaltext]Livingatthefootofoneoftheworld’smostactivevolcanoe
[originaltext]Livingatthefootofoneoftheworld’smostactivevolcanoe
[originaltext]Livingatthefootofoneoftheworld’smostactivevolcanoe
[originaltext]M:Goodevening,dearaudience.I’mgladtocontinuethetopicab
[originaltext]W:Hi.Bill,howisitgoing?M:Oh,hi,Jane.I’mOK.Howabout
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofthegovernment’snewtaxcutproposal?W
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofthegovernment’snewtaxcutproposal?W
随机试题
JohnGalsworthywasoneofthemajor______Englishwritersinthe20thcentury.A、
OnewaytoanalyzelexicalmeaningisA、predicationanalysis.B、stylisticanalysi
血液中的缓冲物质抗碱能力远远大于抗酸能力。()
排土场最终境界()m内应排弃大块岩石。A.30 B.40 C.20 D.
缺抗日战争时期,毛泽东提出的著名论断是( )。A.“枪杆子里出政权” B.“
根据上表,下列说法正确的是()。A.彩电价格的涨跌率高于其他品类电器
近期投资宏观调控扩大有效投资的措施包括()。A.投资工作的重点是聚焦补短板、调结
(2017年)铁路建设项目环境噪声现状调查的内容有()。A.环境噪声背景值
下列不属于防止产生再热裂纹方法的是()。A.减少焊接应力 B.预热 C.降
典型的胃食管反流的症状是( )。A.进行性吞咽困难 B.进餐后上腹痛,至下一
最新回复
(
0
)