首页
登录
职称英语
[originaltext] All right! Enough cookies, cola, and chips! It seems that jun
[originaltext] All right! Enough cookies, cola, and chips! It seems that jun
游客
2023-07-28
71
管理
问题
All right! Enough cookies, cola, and chips! It seems that junk food is all that the children want to eat these days.Television controls their tastes. The kids see well-known personalities eating potato chips, candy, and other processed food, and they want to be like their heroes. How do they do it? They eat the same food. I wish there were more characters like old Popeye the sailor, who ate spinach and not French fries.
Just because I like brown rice, beans, and fresh vegetables, I don’t expect my children to cat this "health food." I’m glad to cook traditional meals of meat and potato for them. I really can’t be too upset with the kids because most adults aren’t careful about what they eat. The other night, my wife and I went to a party where there was plenty to drink but very little for us to eat. They served hot dogs and hamburgers. I can’t eat hot dogs, with all those preservatives, and hamburgers are filled with chemicals so that they look good. Besides the meat, they had sugar filled cookies and cake, and, of course, chips. Terrible! I don’t want the world to change because of me, but I think that people should realize that there are alternatives to eating meat. They always tell me that I probably don’t get my essential proteins. But I feel better than ever and I’m sure that it’s because I’m vegetarian. I would really like to see more television advertisements which show the benefits of good, healthy, natural food.
选项
A、Beans.
B、Cookies.
C、French fries.
D、Potato chips.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2876806.html
相关试题推荐
[originaltext]Inaway,allofusareonaspaceship,theplanetEarth.We
[originaltext]Inaway,allofusareonaspaceship,theplanetEarth.We
[originaltext]Inaway,allofusareonaspaceship,theplanetEarth.We
[originaltext]StrikesareverycommoninBritain.Theyareextremelyharmfu
[originaltext]Acommunitytheatreisanimportantpartofalmosteverycity
[originaltext]W:WhatdoyouthinkofJohn?M:Well,comparedtoBill,heisge
[originaltext]W:WhatdoyouthinkofJohn?M:Well,comparedtoBill,heisge
[originaltext]W:WhatdoyouthinkofJohn?M:Well,comparedtoBill,heisge
[originaltext]Manypeopledislikewalkingintothebankstandinginlongli
[originaltext]Manypeopledislikewalkingintothebankstandinginlongli
随机试题
Thespokesmansaidhebelievedtheattackwasin______forthedeathofthebom
WhenIgotoutofthecarandwalkedaboutamongthem,_____oneoldmanwhosho
IseeaveryclearlinkherebetweenBritishscience,thedevelopmentofBri
BritishpsychologistshavefoundevidenceofalinkbetweenexcessiveIntern
材料题 阅读下面短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项中选出最佳的一项。
=()。
采暖热指标是各类建筑综合平均值,往往随地域气候状况和()的变化而变化。A.
关于贷款,下列定义正确的有()。A.正常:借款人能够履行合同,没有足够理由怀疑
低渗性缺水,血清尚未出现缺钠之前,尿中氯化钠A.正常 B.略高 C.时高时低
对β2受体有选择性作用的平喘药是( )。A.氨茶碱 B.肾上腺素 C.沙丁
最新回复
(
0
)