首页
登录
职称英语
[originaltext]One of New York’s most beautiful and valuable buildings is in dan
[originaltext]One of New York’s most beautiful and valuable buildings is in dan
游客
2023-07-20
77
管理
问题
One of New York’s most beautiful and valuable buildings is in danger — the New York Public Library, in the heart of the city at 42nd Street and 5th Avenue, may have to close its doors.
The library is a very special place. Even though it is in the busiest part of the city, it has grass and trees around it, and benches for people to sit on. The library has over thirty million books and paintings. It owns one of the first copies of a Shakespeare play, a Bible printed by Gutenberg in the 15th century, and a letter written by Columbus in which he tells of finding the new world.
Every New Yorker can see and use the library’s riches free. But the cost of running the library has risen rapidly in recent years, and the library does not have enough money to continue its work. In the past, it was open every evening and also on Saturdays and Sundays. Now it is closed at those times to save money.The library is trying every possible way to raise more money to meet its increasing costs. Well-known New York writers and artists are trying to help. So are the universities, whose students use the library, and the governments of Now York City and New York States. But the problem remains serious.
Yet a way must be found to save the library because, as one writer said, “The Public Library is the most important building in New York City — it contains all our knowledge.”
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Where is the Public Library in New York City?
27. Which of the following statements is true?
28. Which is the reason of the crisis of the Public Library?
29. Why is it important to save the library according to the passage?
选项
A、It contains all our knowledge.
B、It is one of New York’s most valuable buildings.
C、Well-known New York writers and artists are trying to use it.
D、There are a lot of rooms, in which readers can sit and think in comfort.
答案
B
解析
短文开头指出One of New York’s most beautiful and valuable buildings is in danger,最后又说到The…Library is the most important building,由此可知,要保护这座图书馆是因为其价值所在,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2853239.html
相关试题推荐
[originaltext]BenJohnsonwasthenameofthecandidatedefeatedbyGeorge
[originaltext]BenJohnsonwasthenameofthecandidatedefeatedbyGeorge
[originaltext]M:Pardonme,Miss.I’mnewtothisareaandI’mrunninglowong
[originaltext]M:Pardonme,Miss.I’mnewtothisareaandI’mrunninglowong
[originaltext]M:I’vejustfoundthemostusefuldeviceatthatnewoutdoorsto
[originaltext]M:I’vejustfoundthemostusefuldeviceatthatnewoutdoorsto
[originaltext]GateswasbornandbroughtupinSeattle.[29]Attheageof
[originaltext]W:[19]I’msorry,butIcan’tletyoucheckoutthesebooks.M:
[originaltext]W:[19]I’msorry,butIcan’tletyoucheckoutthesebooks.M:
[originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,tobehonest,Carla,
随机试题
Havinggonethroughallkindsofhardshipsinlife,hebecameamanwithastron
Accordingtopsychologists,acompulsivespenderwantstospendalotofmoneyb
【B1】[br]【B8】[audioFiles]audio_eusm_j01_329(20099)[/audioFiles]injured此处应该填入一个
Dickwasasailoronabigship.ItwenttoJapanandAustralia,soDickwas
某化工公司粗苯产品装车采用压缩气体压送。压缩气源应选用()。A.氮气 B.氧
患者38岁,GP,因停经40周,入院待产。孕妇系IVF助孕。入院查体:生命体征平
碳酸锂A.可引起瞳孔扩大 B.可引起呼吸抑制 C.可引起共济失调
确认基金份额持有人权利及其法律效力的行为是()。A.基金信息披露 B.基金的
A.B所受摩擦力始终不可能为零,摩擦力方向时而沿斜面向上时而沿斜面向下 B.B
社会工作者陈鑫与因家庭暴力有心理障碍的张女士进行接案面谈时,陈鑫询问了张女士的问
最新回复
(
0
)