首页
登录
职称英语
[originaltext] If women are mercilessly exploited year after year, they can o
[originaltext] If women are mercilessly exploited year after year, they can o
游客
2023-07-11
57
管理
问题
If women are mercilessly exploited year after year, they can only blame themselves. Because they tremble at the thought of being seen in public in clothes that are out of fashion, they are always taken advantage of by the designers and the big stores. Clothes which have been worn only a few times have to be put aside because of the change of fashion. A woman is capable of standing in front of a hill of clothes and announcing sadly that she has nothing to wear. Changing fashions are nothing more than the intentional creation of waste. Many women spend vast sums of money each year to replace clothes that have hardly been worn. Women who cannot afford to throw away clothes in this way, waste hours of their time changing the dresses they have. Skirts are lengthened or shortened; necklines are lowered or raised, and so on. No one can claim that the fashion industry contributes anything really important to society. Fashion designers are rarely concerned with important things like warmth, comfort and durability. They are only interested in outward appearance and they take advantage of the fact that women will But up with any amount of discomfort, as long as they look beautiful. There can hardly be a man who hasn’t at some time in his life smiled at the sight of a woman shaking in a thin dress on a winter day, or delicately picking her way through deep snow in high-heeled shoes.
选项
A、Cleverness to save money.
B、A waste of time.
C、Eyes for beauty.
D、A waste of energy.
答案
B
解析
[听力原文]
What is the fact that women often alter their old-fashioned clothes regarded as?
由选项推测本题与对某事的看法有关。本题关键句为“Women who cannot afford to throw away clothes in this way, waste hours of their time changing the dresses they have”,可知作者认为改造旧衣服是在浪费时间,故正确答案为B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2827020.html
相关试题推荐
[originaltext]MyfirstsemesterofcollegewastheworstI’vebeenthrough.
[originaltext]MyfirstsemesterofcollegewastheworstI’vebeenthrough.
[originaltext]MyfirstsemesterofcollegewastheworstI’vebeenthrough.
[originaltext]Bookswhichgiveinstructionsonhowtodothingsareverypo
[originaltext]M:Hey,don’tlooksoworried.W:(whispering)Idon’tknowwhat
[originaltext]M:Howdidthejobinterviewgothismorning?W:I’mquiteconfid
[originaltext]M:Howdidthejobinterviewgothismorning?W:I’mquiteconfid
[originaltext]M:Howdidthejobinterviewgothismorning?W:I’mquiteconfid
【B1】[br]【B11】[originaltext]Catsarecreaturesofhabit.Theyliketogot
【B1】[br]【B10】[originaltext]Catsarecreaturesofhabit.Theyliketogot
随机试题
LanguageFamiliesAllofthelanguageswithinala
公款吃喝,上有禁令,下有批评。然而,禁归禁,吃归吃,再穷的地方照样在不断地吃。而这些吃客们不知道是否想过:他们吃掉的岂止是美味佳肴,还有•辛国的希望呵!
[audioFiles]2019m9x/audio_ezfj_018_201909[/audioFiles]
ArobotissolifelikethatitssweatsarehelpingtheUSArmytotestprote
[originaltext]M:Arthur’sfarewelldinneristhisweekend.W:WishIcouldtake
刘某,女,28岁,已婚,多梦,头晕,乏力3年余,时见少腹弦急,外阴部寒冷,目眩脱
患者男,57岁。右股骨下段骨肉瘤,需进行化疗,以下护理措施不正确的是A、静脉注射
嵌入式衍生工具是指嵌入在()中的衍生金融工具。A:金融合约 B:衍生合同 C
对于交易型开放式指数基金(ETF),以下说法正确的是( )。A.以蓝筹股指数为
该鼠笼型电动机全压起动时起动回路的額定输入容量为()(选最接近的一个
最新回复
(
0
)