首页
登录
职称英语
[originaltext] If you’re finding it tough to land a job, try expanding your
[originaltext] If you’re finding it tough to land a job, try expanding your
游客
2023-07-07
80
管理
问题
If you’re finding it tough to land a job, try expanding your job-hunting plan to include the following strategies:
Set your target.(22)While you should always keep your options open to give in, you should also be sure to target exactly what you want in a job. A specific job hunt will be more efficient than an occasional one.
Schedule plentiful interviews. Use every possible method to get interviews—answering ads, contacting companies directly, surfing the Web, and networking.(23)Even if a job is not perfect for you, every interview can be approached as a positive experience.
Follow up.(24)Even if someone does not hire you, write them a thank-you note for the interview. Then, some weeks later, send another brief letter to explain that you still have not found the perfect position and that you will be available to interview again if the original position you applied for is open. Do this with every position you interview for, and you may just catch a break.
Network. In researching your job hunt,(25)talk to people who are on a level above you in your desired industry. They’ll have some insights that people at your own level won’t have, and will be in a good position to hire you or recommend you to be hired. Maintain your confidence, stay persistent, and think positively, and eventually you will get a job that suits you.
22. What would you do though you may give in your options?
23. Why should one get every interview?
24. What would you do if you are turned down?
25. Why should you talk to people who are on a level above you?
选项
A、They have professional knowledge to teach you.
B、They have the same experience to share with you.
C、They have the power to inspire you up.
D、They have precious insights and possibility to offer you a chance.
答案
D
解析
本题询问为何应该与比自己水平高的人谈话。文中提到他们有着和你同级水平的人所不具备的洞察力,他们所在的职位有能力雇用你或推荐你,故答案为D)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2815701.html
相关试题推荐
[originaltext]Oldagemaynotsoundexciting.Butrecentfindingsoffergoo
[originaltext]Womenarejoiningtogetherallovertheworldtomarkthe100
[originaltext]Womenarejoiningtogetherallovertheworldtomarkthe100
[originaltext]Womenarejoiningtogetherallovertheworldtomarkthe100
[originaltext]M:Hi,Anna,youlookworried.What’sthematter?W:Well,(22)the
[originaltext]M:Hi,Anna,youlookworried.What’sthematter?W:Well,(22)the
[originaltext]M:Hello,Jenny,youlooksotired.Howdidyouspendyourweeken
[originaltext]M:Hello,Jenny,youlooksotired.Howdidyouspendyourweeken
[originaltext]M:I’veheardthemodernartexhibitionintheuniversitymuseum
[originaltext]M:I’veheardthemodernartexhibitionintheuniversitymuseum
随机试题
WhichofthefollowingdetailsofWilfredEmmanuel-JonesisINCORRECT?[br]Most
Whathavepeoplediscoveredabouthobbies?Hobbiescanbeprofitableand______.
【B1】[br]【B10】[originaltext]Themostimportantpartofbeinganormalweig
Politicsisanemotionalbusiness.Still,manypeoplefoundthemselvesunusu
抗甲状腺药,下列说法正确的是()。A.小剂量碘剂用于甲亢的治疗 B.小剂量碘
下列不属于有限责任公司章程应当载明事项的是()。A.股东的出资方式 B
患者,女,51岁,糖尿病患者,口服降糖药物治疗效果不佳,遵医嘱用胰岛素治疗。护士
什么是“中体西用”?
案例三: 一般资料:刘某,男性,14岁,初中二年级学生。 案例介绍:刘某性格
(2021年真题Ⅱ)关于水闸止水设置的说法,正确的是()。A.所有水平缝均
最新回复
(
0
)