首页
登录
职称英语
"One of the reasons I find this topic very interesting is because my mom was
"One of the reasons I find this topic very interesting is because my mom was
游客
2023-06-26
88
管理
问题
"One of the reasons I find this topic very interesting is because my mom was a smoker when I was younger," says Lindson-Hawley, who studies tobacco and health at the University of Oxford.
By studying about 700 adult smokers, she found out that her mom quit the right way—by stopping abruptly and completely.
In her study, participants were randomly (随机地) assigned to two groups. One had to quit abruptly on a given day, going from about a pack a day to zero. The other cut down gradually over the course of two weeks. People in both groups used nicotine (尼古丁) patches before they quit, in addition to a second form of nicotine replacement, like gum or spray. They also had talk therapy with a nurse before and after quit day.
Six months out, more people who had quit abruptly had stuck with it—more than one-fifth of them, compared to about one-seventh in the other group. Although these numbers appear low, it is much higher than if people try without support.
And the quit rates were particularly convincing given that before the study started, most of the people had said they’d rather cut down gradually before quitting. "If you’re training for a marathon, you wouldn’t expect to turn up and just be able to run it. And I think people see that for smoking as well. They think, ’Well, if I gradually reduce, it’s like practice,’" says Lindson-Hawley. But that wasn’t the case. Instead of giving people practice, the gradual reduction likely gave them cravings (瘾) and withdrawal symptoms before they even reached quit day, which could be why fewer people in that group actually made it to that point. "Regardless of your stated preference, if you’re ready to quit, quitting abruptly is more effective," says Dr. Gabriela Ferreira. "When you can quote a specific number like a fifth of the patients were able to quit, that’s compelling. It gives them the encouragement, I think, to really go for it," Ferreira says.
People rarely manage to quit the first time they try. But at least, she says, they can maximize the odds of success. [br] What does Lindson-Hawley say about her mother?
选项
A、She quit smoking with her daughter’s help.
B、She succeeded in quitting smoking abruptly.
C、She was also a researcher of tobacco and health.
D、She studied the smoking patterns of adult smokers.
答案
B
解析
细节题。第一段指出,Lindson-Hawley对这个话题感兴趣的原因之一是,当她小的时候,她的妈妈就是个吸烟者。第二段指出,通过研究约700名成年吸烟者,她发现她妈妈用了正确的方式戒烟——突然彻底地戒掉。由此可知,她的妈妈是突然成功戒掉了烟瘾,故答案为B。A、C、D项原文均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2785135.html
相关试题推荐
Whataretheroadsnottakenbecausestudentsmusttakeoutloansforcolleg
Whataretheroadsnottakenbecausestudentsmusttakeoutloansforcolleg
Whataretheroadsnottakenbecausestudentsmusttakeoutloansforcolleg
[originaltext]YellowPagesadvertisingisdirectoryadvertisingbecauseit
Nearly5,000peoplebelowtheageof21diebecauseofexcessivealcoholcon
Nearly5,000peoplebelowtheageof21diebecauseofexcessivealcoholcon
Nearly5,000peoplebelowtheageof21diebecauseofexcessivealcoholcon
Nearly5,000peoplebelowtheageof21diebecauseofexcessivealcoholcon
It’sveryinterestingtonotewherethedebateaboutdiversity(多样化)istaki
It’sveryinterestingtonotewherethedebateaboutdiversity(多样化)istaki
随机试题
[originaltext]ChinawasonFridayofficiallyawardedits31stWorldHeritageSi
TheSkillsRequiredtoGetaJobI.Academicskills:【T1】____
ThepurposeofGeorgeSpilich’sexperimentsis______.[br]Whichofthefollowin
[originaltext]M:Well,werethereotherforceswhichpushedthesocialchanges?
FlagDay,June14,isthebirthdayofAmericanflag.Onthisdatein1777,t
[originaltext]M:Excuseme?W:Yes,sir.WhatcanIdoforyou?M:Twocupsof
关于宫颈原位癌的说法,正确的是A.好发部位为宫颈鳞状上皮区域内 B.病变限于上
关于工作场所的照明,以下说法中正确的是()。 A.应该保证足够的亮度
专家们表示,很多划时代的科技成果________引发人们生活方式的改变,短期内很
10层框架—剪力墙结构,抗震设防烈度为8度,Ⅱ类场地,设计地震分组:第一组。首层
最新回复
(
0
)