首页
登录
职称英语
[originaltext]A Frenchman detained last month with a large cache of arms was pl
[originaltext]A Frenchman detained last month with a large cache of arms was pl
游客
2023-06-21
26
管理
问题
A Frenchman detained last month with a large cache of arms was planning mass attacks during the Euro football tournament, which starts on Friday, Ukrainian officials say. The man, identified by French media as Gregoire Moutaux, 25, was arrested on the Ukrainian border with Poland.
Intelligence chief Vasyl Hrytsak said the man had planned 15 attacks and was driven by ultra-nationalist views. He had amassed guns, detonators and 125kg of TNT, Mr Hrytsak said. Mr Hrytsak listed bridges, motorways, a mosque and a synagogue among the suspect’s potential targets. He was being prosecuted for arms smuggling and terrorism, he said.
It was not clear if the tournament itself was being targeted and Paris police prefect Michel Cadot told reporters there was "no specific threat against any site".
Question 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1. Why was the Frenchman detained?
2. What was the Frenchman accused of?
选项
A、Because he was carrying a large cache of arms.
B、Because he planned to commit suicide on the Ukrainian border.
C、Because he had planned 15 attacks.
D、Because he was driven by ultra-nationalist views.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2769365.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]W:Hey,Mark,couldyoutellmeaboutthefirstjobyoueverhad?
[originaltext]W:Hey,Mark,couldyoutellmeaboutthefirstjobyoueverhad?
[originaltext]W:Hello!Canyouintroduceyourselfplease?M:Sure,mynameis
[originaltext]W:Hello!Canyouintroduceyourselfplease?M:Sure,mynameis
[originaltext]Around68percentofUSstudentspursuedegreesinEnglish-spe
随机试题
[originaltext]Goodmorning,everyone.First,I’dliketoaskyouaquestion.
Directions:Recently,people’sappealingforreformingcollegeEnglisheduca
In1950therevenueperstudentwasapproximatelywhatpercentofthepercapita
Beijing:TheUnitedStatesandNorthKoreahadtheirfirst【C1】______infour
Foralongtime,newspapershavebeenthechiefmeansbywhichpeoplegetth
PASSAGEONEUnusual/Weird/Strange/Eccentric.第2段第一句中的especially表明上下文中的unusual和wack
女孩,5岁。发热10d,体温波动于38℃左右,伴连声顿咳,有时咳后呕吐。每天予青
主动脉瓣第二听诊区适合听诊()A.收缩期杂音 B.舒张期杂音 C.连续
下列有关审计证据充分性的说法中,错误的是( )。A.初步评估的控制风险越低,需
关于氮平衡,错误的是A.可确定体内蛋白质代谢的情况 B.氮负平衡常见于饥饿或消
最新回复
(
0
)