首页
登录
职称英语
共用题干 Why Buy Shade-Grown Coffee?When pe
共用题干 Why Buy Shade-Grown Coffee?When pe
资格题库
2022-08-02
82
问题
共用题干Why Buy Shade-Grown Coffee?
When people argue about whether coffee is good for health,they're usually thinking of the health of the coffee drinker. Is it good for your heart?Does it increase blood pressure?Does it help you concentrate?However,coffee affects the health of the human population in other ways, too.
Traditionally, coffee bushes were planted under the canopy(树冠)of taller indigenous(土生土长的)trees. However, more and more farmers in Latin America are deforesting the land to grow full-sun coffees.At first,this increases production because more coffee bushes can be plan-ted if there aren't any trees.With increased production come increased profits.
Unfortunately,deforesting for coffee production immediately decreases local wildlife habitat. Native birds nest and hide from predators(捕食者)in the tall trees and migrating birds rest there.
Furthermore,in the long term,the full-sun method also damages the ecosystem because more chemical fertilizers and pesticides are needed to grow the coffee.The fertilizers and pesti- cides kill insects that eat coffee plant,but then the birds eat the poisoned insects and also die. The chemicals kill or sicken other animals as well, and can even enter the water that people will eventually drink.
Fortunately,farmers in Central and South America are beginning to grow more coffee bushes in the shade .We can support these farmers by buying coffee with such labels as"shade grown" and"bird friendly."Sure,these varieties might cost a little more.But we're paying for the health of the birds,the land,ourselves,and the planet. I think it's worth it.How do farmers find more land for growing full-sun coffee?A: They buy more land from other farmers.B: They cut down trees.C: They move to another country.D: They turn grassland into farmland.
选项
How do farmers find more land for growing full-sun coffee?
A: They buy more land from other farmers.
B: They cut down trees.
C: They move to another country.
D: They turn grassland into farmland.
答案
B
解析
主旨大意题。文章首段提出咖啡对人类健康的影响,紧接着三段讲述全日照咖啡对生态环境的破坏,最后一段讲述美国中部和南部的农民在树荫下种植咖啡,引出文章主旨,并鼓励人们买这种咖啡。因此本题选D。
文章由传统(traditionally)种植咖啡的方法(full-sun method)发展到现在种植咖啡的方法(shade-grown),显而易见,traditionally是用来展示咖啡种植的变化。
由文章第二段中的“At first, this increases production... With increased production come increased profits.”可知,全日照咖啡的增产带来了更高的利润。故本题选D。
根据第二段中的“However, more and more farmers in Latin America are deforesting the land to grow full-sun coffees.”可知,农民们通过砍伐森林来获得更多的土地。
文章第四段提到了全日照咖啡种植的影响,包括对昆虫,鸟,其他动物,水,甚至人类的影响,但并没有提到对空气的影响。因此选择B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/1504300.html
本试题收录于:
综合C题库综合类分类
综合C
综合类
相关试题推荐
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 王某有一套三居室的住宅,委托该住宅附近的甲房地产经纪公司(以下简称甲
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)委托乙房地产经纪公司(以下简称乙公
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 甲房地产开发公司(以下简称甲公司)经过市场调研发现,某经济技术开发区
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
共用题干 有一块处于城市繁华商业区的熟地,面积为5000m2,规划用途为商
随机试题
TheearlyretirementofexperiencedworkersisseriouslyharmingtheU.S.eco
Whenyou______myage,you’lltotallyunderstandwhatImean.A、attainB、achieve
古希腊著名哲学家苏格拉底曾倡导过“产婆术”,其采用的教学方法是()。A.谈话法
因公司进行一个项目其包含A,B,C,D,E,F,G七个活动,各活动的历史估算和活
系统集成商B公司中标了某电子商务A企业的信息系统硬件扩容项目,项目内容为采购用户
老年病人恐惧某些检查和治疗措施,担心治疗费用过高,进行健康评估时会出现下述哪种表
小剂量碘主要用于A.单纯性甲状腺肿 B.抑制甲状腺素的释放 C.甲状腺功能检
发展先进文化、建设社会主义精神文明的重要内容和中心环节是( ) A.加强社会
航站楼语音信号在双绞线中传输时,线缆的()对信号衰减影响最大。A.长度和绝缘层
关于行政纠纷的说法,正确的是()。A.只要发生行政纠纷,当事人就可以自主选择申请
最新回复
(
0
)