首页
登录
学历类
Heahh care experts have long drawn atten
Heahh care experts have long drawn atten
考试题库
2022-08-02
82
问题
Heahh care experts have long drawn attention to the problems of eating too much sah.There isstrong evidence that a diet high in salt can lead to raised blood pressure.Since high blood pressure is amajor factor in heart disease.it makes sense to cut down on the salt people eat.?In the past,food contained very little salt,and people added it to their food at the table.Very fewpeople ?add ?salt this ?way ?nowadays.However,the ?salt ?content ?of processed ?foods has ?gone ?updramatically.It’s now estimated that over three.quarters of the salt in the average diet comes fromprocessed foods,eaten without our being aware of it.?Salt is added to food partly to extend shelf-life.but more often it’s dropped in to make up for theflavor lost in the manufacturing process.This is especially true of ready meals and highly processedfoods.but it’s also true of such basic food as biscuits,soups,and even bread.Much mass—producedbread,for instance.contains so much salt.half a gram for every hundred grams of bread--that it’sofficiallv classified bv the UK government as high——salt food.Salt has to be added to the bread becausefast Droduetion cuts down the time for the flavor to develop.Without added salt,the bread would tastelike paper.?In the UK,the government has launched a campaign to cut down on the salt people eat.The UK Food Standards Agency argues that nearly half of the UK’s population eat too much salt—9.5 9 a day onaverage.Its aim is to bring down the average t0 69 a day.The idea is to cut the salt content in 85 keyfood categories such as bread.meat.and cakes.?What can be inferred about people’s use of salt in the past?A.People used salt to control blood pressure.B.People ate much salt in their average diet.C.People were clear about the harmful effect of salt.D.People didn ’t eat so much salt as we do today.
选项
A.People used salt to control blood pressure.
B.People ate much salt in their average diet.
C.People were clear about the harmful effect of salt.
D.People didn ’t eat so much salt as we do today.
答案
D
解析
文章第二段提到,过去食物中的含盐量很低,人们只会在做饭的时候加入适量的盐,而现在的加工食品的含盐量过高,人们日常饮食中超过四分之三的盐来自加工食品。因此过去人们盐的摄入量比现在要少。故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2673802.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Heahhcareexpertshavelongdrawnatten
Heahhcareexpertshavelongdrawnatten
Heahhcareexpertshavelongdrawnatten
Heahhcareexpertshavelongdrawnatten
Moods,saytheexperts,arefeelingstha
Moods,saytheexperts,arefeelingstha
Moods,saytheexperts,arefeelingstha
Moods,saytheexperts,arefeelingstha
随机试题
I’llcontactmyofficeinLondonstraightawayand______toyou.A、havethecontra
[originaltext]AneighborhoodbarbershopmightseemtosomeAmericanslikea
Adultsaregettingsmarteraboutbowsmartbabiesare.Notlongago,researc
以下药品中,可能减弱缺铁性贫血患者服用铁剂效果的是()A:质子泵拮抗剂 B:
下列( )不属于审查设计概算的编制依据。 A、合法性审查 B、时效性审查
建设单位应当将大型的人员密集场所和其他特殊建筑工程的消防设计文件报送公安机关消防
消耗性缺口通常出现在行镕趋势的末端,表明股份变动的结束。()
贝克和雷米认知疗法最关键的基本步骤是()。A:运用提问和自我审查技术确定问题B
某公司生产甲产品,月标准总工时为192小时,月标准变动制造费用总额为960
某施工企业和某律师签订的授权委托书中仅写“全权代理”而无具体授权事项则该律师有(
最新回复
(
0
)