首页
登录
学历类
根据下面资料,回答36-39题 Some farmers in Califor
根据下面资料,回答36-39题 Some farmers in Califor
考试题库
2022-08-02
11
问题
根据下面资料,回答36-39题Some farmers in California are having a hard time picking their crops.There are not enough workers to help them with the harvest.One farmer used to grow peaches (桃子), but will soon grow almonds (杏仁) instead.Peaches require more labor to harvest.They are easy to be damaged and need careful hand picking.He is now removing his peach trees.Then he will plant almond trees in their places. Almonds are harvested differently.It does not take as many workers to pick them because a machine shakes the almond trees.The nuts fall on the ground and then are gathered up.The farmer does not have to hire many workers.Some farmers think there are two reasons why they can' t find enough farm workers.One reason is that there are a lot of well-paid construction jobs in the areA.Many people are taking these jobs instead of picking fruit.The other reason is that it has become more difficult for workers to come from Mexico intoCalifornia.Fewer workers are allowed to get into the country to work on the fruit farms.To settle the problem, farmers hope the government might allow these workers to work as guests.That would help workers provide for their family and help farmers harvest their crops.When the harvest season is over they' ll go back home.Farmers say that unless things change, more fruits will come from other countries.This is because labor is cheaper in those countries than in the United States.Why does the peach farmer start to plant almondsA.There is a greater demand for almonds.B.Growing almonds takes much less land.C.A machine can help get almonds off the trees.D.Almonds will fall on the ground when ripe.
选项
A.There is a greater demand for almonds.
B.Growing almonds takes much less land.
C.A machine can help get almonds off the trees.
D.Almonds will fall on the ground when ripe.
答案
C
解析
事实细节题。根据第二段最后四句可知,杏仁的采摘方式不太一样,它不需要许多人手来采摘,只需要一台机器摇动杏树,杏仁就会掉落在地上,然后就可以将其收集起来,因此农民不需要雇用太多的工人。由此可知,这就是农民开始种植杏树的原因,故本题选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2664406.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
《在那遥远的地方》、《达坂城的姑娘》等歌曲是由__________根据民间音乐创
根据以下材料,回答44-44题 OnadryandcoldFrida
根据以下材料,回答40-43题 Tomwasagedfourbuth
根据以下材料,回答56-60题 Receptionist:Goodmo
根据以下材料,回答52-55题 Socratesisoftenrefer
根据以下材料,回答52-55题 Socratesisoftenrefer
根据以下材料,回答48-51题 AlanLakein,atimeman
根据以下材料,回答48-51题 AlanLakein,atimeman
根据以下材料,回答48-51题 AlanLakein,atimeman
根据以下材料,回答44-44题 OnadryandcoldFrida
随机试题
Maslow’sHierarchyofNeedsAbrahamMaslowhasdevelope
建筑业thefieldofconstruction
Yesterdayshe______verymuchtoseethefilm,butshecouldn’t______aticket.A
[originaltext]W:YouknowFrank’sappearanceseemstobeneaterthesedays.Iw
[originaltext](22)Anelderlywomanyesterdaymadealegalclaimagainstad
下列选项中,可以视为永续年金的项目有()。A.优先股 B.养老保险金 C
下列个人所得中,属于不能享受免征个人所得税税收优惠的是()A.国债利息 B
宏达公司原是一家国有企业,2017年内,发生了如下事项: (1)调整新的
承包人应在收到变更指示后的()天内,向监理人提交变更报价书。A.7 B.14
某施工项目,单位甲和单位乙组成联合体投标,其中单位甲投入编制投标文件人手多,单位
最新回复
(
0
)